Priateľovi vypisuje bývalá

Príspevok v téme: Priateľovi vypisuje bývalá
Lulu8686

Ahojte, potrebujem poradiť, čo je správne. S priateľom sme cca dva roky, ale boli sme mesiac od seba, lebo začal chodiť za inou. Potom si uvedomil, že ja som to, čo chce, ospravedlnil sa, že proste ani sám nevie, prečo to urobil, že potreboval, len nejak prebiť stereotyp, ale chce byť so mnou. Tak som mu dala druhú šancu a je to zatiaľ ok, až na to, že mu tá dotyčná, pre ktorú sme sa rozišli, vypisuje smutné sms, že ho chce spať. Nieje to jeho iniciatíva, vždy začne ona, a jeho to potom rozladí, zosmutnie a tak...Nečudujem sa mu, ja by som mala také isté pocity, len teraz neviem, či to mám nehať tak, alebo tej ženskej napísať /slušne/ nech sa uvedomí, a nech nerozbíja vzťahy. Strašne ma to žerie a zneisťuje... Priateľ vraví, že už jej napísal, že nič z toho nebude, ale ona to stále nevie pochopiť. Poraďte prosím, čo by ste v tejto situácii robili .
Ďakujem

Honor

Priateľ jej to možno nenapísal dostatočne tak, aby to vôbec pochopila. Chcela by som vidieť tu jeho reakciu na tvojom mieste akým štýlom jej to napísal. Zažila som niečo podobné s tým rozdielom, že ten môj chcel mať naozaj pokoj od svojej ex, ale stále jej nevedel priamo povedať, že nie a má svoj život a nech už s tým prestane. Vždy to bolo niečo na báze vykrúcania sa, že nemôžem ísť s tebou von alebo na jej pripomienky nereagoval a rýchlo prešiel na inú tému. Ja som mala tiež chuť napísať tomu dievčaťu nech prestane, ale prosil ma nech to nerobím, že to vyrieši sám a tak som aj rešpektovala a nechala to na ňom. Po pár mesiacoch konečne prestala. Povedz mu nech jej to napíše rázne a nech si zmaže jej číslo a všetky smsky a najlepšie aj zo sociálnej siete ak ju tam má a nech už vôbec na ňu nereaguje. No ak neprestane ani po tom všetkom - vtedy by som to zobrala na vlastné plecia :P

soffa

no miesto 1000 slov niekedy staci jeden skutok;-)no tak zdvihni priatelov mobil ked bude vyvolavat a povedz jej nech nevola,ze nie je vitana,a nech vam da konecne pokoj.ze na nu nie je nikto zvedavy a priatel uz vobec nie.niekedy treba byt aj drza a nenechat si skakat po hlave...

Lulu8686

No vraziť jej jednu by tiež určite bolo riešenie, ale je odamňa 300 km :) a ja riešim problémy prevažne s chladnou hlavou, takže ani toto by asi nešlo... Ako sa možno zaľúbiť do takého chlapa? No chémia je chémia, alebo láska je slepá? Neviem, jedno alebo druhé, ale je to veľmi jednoduché... Ťažké, to začína byť až po čase, a záleží na miere tvojej trpezlivosti a tolerancie, ako sa s tým dokážeš vyrovnať a či sa tomu dokážeš prispôsobiť.

AdamKrt

Vzdy sa divim, ako si niektore zeny hladaju partnerov a potom sa stazuju, ze s priatelom neni rec, ked na nejaku temu odpovie kratko a usecne.

Ako sa zena moze vobec zalubit do takeho chlapa ? To ju len necha rozpravat, povie ano, nie, hastala vista baby ? Hotovy Terminator.... :)))
-------------
Pokial vypisuje byvala je viac moznosti. Tiez to zazivam.

Ignorovat vsetko uplne, alebo filtrovat cisla. Niekedy to nepomoze, ak zvoli ine cislo. Zlozit. Alebo ak je clovek vyrovnany, tak si to vsimat nebude, bude to brat ako minulost. Zial, niektori ludia su nepoucitelni a nechcu akceptovat situaciu. Treba mat len pevnu volu a ono to postupne vychladne.

Lulu8686

Ja mám 26, priateľ má 31 rokov. Takže, už to nie sú ,,pubertiacke,, problémy. S ním sa moc riešiť nedá, on je strašne uzavretý človek, čo sa tohto týka. Preňho jedna veta, znamená odpoveď na celú tému, takže asi tak...

Zvedavaa

Jaj tak potom OK, ked to nie je vazne.. Len ci nebude neskor sa tazsie rozchadzat, ked vies, ze to nebude navzdy. Ak smiem vediet, kolko mate rokov?
Ale riesit by si to urcite mala si myslim, najprv s nim, nech jej da jasne najavo, neskor mozno aj s nou, ak to bude potrebne..

Lulu8686

No to, či to bolo dostatočne, ja už neviem. To je len na jeho slove...Ľúbi, neľúbi, to je dosť polemické, tam bolo okolo toho, ešte strašne veľa, len sa mi to tu nechcelo rozpisovať celé, lebo by to bolo na celý román. Ja viem, že toto není na celý život, ale teraz to je tak, ako je, a vyhovuje mi to. Nemám vôbec žiadny problém nájsť si iného chlapa, len na tohto mám proste slabosť, preto sa s ním nechcem rozchádzať a to isté je aj z jeho strany... Chápem, že je to nelogické, ale nedá sa do všetkého ťahať rozum.Len potrebujem vedieť, či sa mám do toho montovať, alebo to nechať tak.