Fichee - je to podvod?

Príspevok v téme: Fichee - je to podvod?
ewelin28

ide o web (fichee.com), kde vraj platia za pozeranie reklamy, ale kusok sa obavam ci to nie je odrb...citala som si podmienky, nic podzrive som nenasla, no aj tak mam kusok strach....treba uviest osobne udaje, aj cislo uctu....ale zase kamoska to skusala a uz jej dosli prve prachy...a ja by som si tiez mozno rada zarobila, len nechcem sa nechat odrbat heh ...co myslite?

dadkoo

Ja som to robil asi 5 mesiacov my to vyplácali po 5,50€ na učet pekne ..no teraz maju technické pričiny či čo tak to nefunguje momentálne :)

Peterxxx

Je to podvod... zozbierali osobne udaje ludi, zarobili na reklamach peniaze, ktore uz teraz ludom nevyplatili a zdrhli... Nereaguju na maily, ani na FB...

tomtom

platforma fichee.com je z technických príčin momentálne nedostupná, sledujte preto info na soc. sieti (www.facebook.com)
z mojej doterajsej skusenosti :

Som na tejto platforme reg. uz od aprila 2011, vtedy to fungovalo ako sutaz a mozem potvrdit ze vesetko mi poctivo vyplatili, teraz poslednu dobu sa dalo zarobit, ale to len 5,50 za balik reklam, skoda ze tych balikov za mesiac nebolo viac , ale aspon nieco. Postupne casom by to mali upravit na vyssi zarobok a viac balikov reklam, ale zalezi to od inzerentov reklam a od mnozstva ludi, co su ochotni pozerat reklamy. Cize to zhrniem, doposial som na tejto platforme zarobil cca 250 eur, nie je to az tak vela ale za to malo casu co som za tym stravil sa mi to oplatilo. Dufam, ze sa to naplno rozbehne, ze inzerenti budu radsej investovat do takejto formy prezentacie svojich produktov a ja sa lepsie zameram na ich produkt a este si pri tom nieco zarobim.

redline

ja som zasa chcela skusit hvizdne reklami ci ako to bolo ale odradilo ma ze treba dat cislo uctu... moze to niekto nejako zneuzit?

Ostatne

Dobrý deň,

vie mi niekto poradiť? Počula som o fichee a chcela by som to skusit, ale žiaden link ktory som našla na nete mi ma nechce pustiť k registracii... je to už medzitým zablokované? Za odpoveď ďakujem

kava4

Už ten samotný názov "vyhrávakaždý" nepôsobí dôveryhodne, ak už niekto niečo zarobí, tak jedine ten kto to celé vymyslel a prevádzkuje tú webstránku. Mňa osobne by aj tak nebavilo kukať nejaké reklamy, úplne mi stačia tie čo vidím v televízii, radšej si pozriem na internete to čo chcem ja a nie to čo chcú iný. Odporúčam zadať si do vyhľadávača tieto kľúčové slová: "pay per click fraud" - platba za klikanie podvod. Existujú dokonca tzv. čierne listiny, tzv black lists, kde sú firmy ktoré ľudí podviedli a nič im do dnešného dňa nevyplatili, ako napr. BUX a iné. Tieto klikacie "firmy", to nieje žiadna novinka, v zahraničí to "funguje" už niekoľko rokov, bolo len otázka času, kedy s tým nejaký špekulant a podnikavec príde aj sem na Slovensko. Byť na vašom mieste, radšej by som sa poohliadla po nejakom inom spôsobe obživy.

ewelin28

to viem, ale moze mi prist domov daka faktura alebo co....ale laka ma zarobit si kusok, to je fakt...len sa nechcem popalit....