Nenavidim ju a musim ist knej byvat!

arman

nepisala to ona. ale sranda, ze tu 116 dotycny trafil. Asi to prave preto napisal... teda dobre hnusne... tomu sa povie ludsky hnus. Zaregistruj si nick nestastnazen, a nemoze sa ti to stat.

bella12

nestastna, a ako vychádzaš Ty so svojimi rodičmi? Ja by som im vysvetlila, že sa trápim, lebo k svokre nechcem ísť a poprosila ich, aby mi pomohli - v tom zmysle, že nebudú svojím správaním iritovať manžela. Nejaká taká tichá dohoda o neútočení - kvôli Tebe, nie kvôli nemu. Nevydržali by aspoň mesiac - dva?

sasanka111

s tebou nie je nieco v poriadku. na vsetkych tych prispevkoch mas ten isty nick. s takymto pristupom si sympatie neziskas. ani tu na fore, ani u svokry. ak vobec nejaka svokra existuje. nepises nahodou z nemocnice?

mliečko

A čo na to manžel?lebo ak chce ist k matke za každu cenu.Tak aj tak nič ine ti neostava.Pretože aj v podnajme tvoja rodina dlho štastna nebude/ak manžel je mamkyn manznačik a za každu cenu chce ist k matke byvat.Prajem ti pevne nervy.Pretože take semetriky som poznala aj ja a ničim sa im nezavdačiš.Tak ta chapem ako ti je.Na čo ti bude jej byvanie ktore ti ponuka ked ti vrazi kedykolvek nôž do chrbta.