Hry na Nokiu 700 / symbian Belle

worm007

som rád že vám to išlo :)
tento nový symbian je super,akurát že musíš fakt vedieť kde hľadať hry a aplikácie

www.symbianzone.us

skúste aj túto stránku,stane sa sem tam že nejaká hra nejde,ale mne tiež najprv pár hier nešlo a za pár dní na fórach písali že už to "fixli" a potom už išli aj hry čo nešli :D

Ontário

Worm007, ďakujem za tú stránku na hry, dačo sme stiahli a idú (až na jednu). Písal si, že by si mohol poslať ďalšie hry, ak by sme mali záujem....môžeš ešte?

Worm007

tiež mám nokiu 700 a hry sa na ňu nezháňajú vždy najlepšie..ale dobré hry na ňu sú tu --> www.c7fanclubs.com

sú tam aj nejaké logické..ak by si chcel niečo ďalšie napíš a pošlem ti ďalšie hry

VTomi

Skús klasicky vyhladávať hry cez net, zadaj napr. hry pre Nokia 700, alebo výraz free games for Nokia 700. Je veľa takýchto stránok, kde si môžeš zadarmo do PC stiahnúť rôzne hry a programy. Potom premiestni samotný inštalačný súbor do mobilu a tam ho nainštaluj. Pokiaľ na tom mobile funguje aj internet, hry si môžeš stiahnuť aj priamo cez mobil zo stránky Nokie Ovi Store - ten odkaz by sa mal nachádzať niekde v mobile.

Ontário

Neviem čo je to ten sybian...ona ma proste symbian a konkr.belle, tak zháňame na to nejaké dve tri hry, čo by ju bavili. Skôr logické.

wreck

ontario, skus ju presvedcit aby presla zo symbianu na sybian. skoro by som az rucil za to, ze sa jej to bude ovela viac pacit.

:))