Dovolenka kazdy zvlast

Príspevok v téme: Dovolenka kazdy zvlast
salimka

asi som tuto temu nepomenovala najlepsie, ale viete mi poradit?, manzel ide na dovolenku, ktoru dostal za dobre pracovne vysledky. Kamaratka mi dala chrobaka do hlavy, ze da sa aj tak, ze ak sa priplati, mozu ist aj ostatni clenovia rodiny. Neviem, ako to chodi, manzela sa vypytovat nechem, uz ked tu dovolenku dostal, som sa ho spytala a povedal, ze rodinni clenovia ist nemozu. Ide ich z firmy asi 30.
Mate s tymto niekto skusenost?

winki

Baby, ak vás chlapi budú chcieť podviesť tak to urobia či sú 1 000 km od domu ale 10 metrov :D
Ak neni možnosť, že teda môžeš ísť s ním tak si za ten čas dopraj niečo pre seba....kaderník, manikúra, kúp si nové sexi prádelko a v deň príchodu priprav večeru pri sviečkach a dopraj mu výnimočný sex po akom túži

User_37597

sweater*
to nikto nepovedal...no ked uz si beha aj jeden aj druhy kade tade von tak si myslim ze tu dovolenku by mohli travit spolu.
len sa neboj ja som az prilis tolerantna-na kolko idu?keby ide na tyzden tak to je na hlavu.ak len na jednu noc napr prosim nech sa paci.

zuzi74

ani ten moj by bezomna nechcel ist, ale ja by som s tym problem nemala, keby isiel z prace...a prepac, ale tej tvojej kamaratke by som jednu tresla po papuli, naco ti taketo bludy tlaci do hlavy ked zrejme ani ona sama nevie ako to v manzelovej firme chodi...

anamarie

Ani moj manzel by bezo mna nesiel. Bud by sme sli spolu alebo ani jeden, no ja stihacka nie som, ked mal moznost ist z firmy do Las Vegas (vsetko zaplatene), prehovarala som ho, no nechcel ist.

Joo

no ja sa ti salimka ani necudujem ... v takejto situacii ma moja fantazia zelenu ja si ihned predstavujem ako "santi" s neznamou ... ale tak nezakazovala som nikdy .... pokial sme boli spolu hmm

Helenalyza

moj aj keby mohol isť tak by bezo mňa nešiel:)super muža mam!:)
no a ako píšu v niektorích firmách sa asi dá a v niektorích nie ale je to trochu blud že zamestnavateľ zakaže zobrať zamestnancovi člena rodiny. Pride mi to take zvláštne.

sweater*

bibisa jzs co je na tom take strasne? :) ked uz sa ludia zoberu neznamena to ze su k sebe nalepeny jak dve zuvacky..