Urologia KE - prístup lekára (nekonkretizujem)

Príspevok v téme: Urologia KE - prístup lekára (nekonkretizujem)
Fero M.

Tak schválne nechcem a nebudem písať o koho ide, ale včera som sa kvalitne vytočil. Po tom ako som v našom mestečku bol na vyšetrenie a zdalo sa mi nedostatočné, tak som sa vybral do KE a odišiel som nasratý.

Najpr. problém
Bolesť a napätie v semenníkoch, z prechladnutia, následne problémy s erekciou a pichľavá bolesť pri močení a samozrejme k tomu aj probl. s prostatou.

Doktor ma akurat chytil za vajcia a nechal ma vyčúrať a spraviť test v moči na krv a to bolo všetko..
,, To vás prejde, ste mladý, ale ak máte prob. s erekciou, môžem vám predpísať Viagru´´
Nech sa nikto nehnevá na mna, ale mám kamoša, ktorý toto tiež podcenil a jedneho dna močil krv a o týžden bol bez jedneho semenníka a chodil na chemoterapie, lebo mal rakovinu a to má 27 rokov...

Chceli by zvyšovanie platov, ale prístup k pacientovi absolútne žiadny.
Ziadna otázka či som mal uraz, čo ma boli, ako ma boli, od čoho si myslim, alebo nejaké testy iné a viem že viac testov sa dá spraviť. Nasraný som odcházdal z KE a to som si myslel, že ked ma ten doktor vycapene reklamy kade tade tak za niečo stojí ale pri všetkej úcte - bod mrazu...

muc

jedna vec su naklady NA liecbu a druha naklady suvisiace S liecbou. je mi to uplne jasne, ze je to nezavideniahodna situacia, ale aj tak na vyplatenie nakladov NA liecbu pacient nemoze u ZP narokovat.

Fero, uz si sa objednal v saci?

malaanka

FeroM
choď do Šace za dr.Milichovským,už ti to aj radili
A potom naozaj zváž nahlásenie na úrad pre dohľad.Keď aj nič iné,aspoň dotyčný "pán dr." bude mať opletačky

Fero M.

Asi take oznamejia na nich trebq podavat, lebo to nie je prvybjrat kedy som mal problemy s lekarom a vsetko boli dolezite a zavazne veci tak... No nemam slov. Potom ked vidim v.telke ako svorne ziadaju vyssie platy tak mam chut lamat kosti...

.

muc,by si sa divil,aké náklady má onkopacient na dopravu,podpornú liečbu,nehovorím o bolestnom,vzhľadom k tomu,že je prakticky pacientom 24hodín denne.
Buď rád,že si to nemusíš overovať na vlastnej koži(ani Ti to neprajem).

.

Trestné oznámenie..vyšetrovateľ dá posudok zas vypracovať doktorovi-urológovi,ktorý sa bude snažiť všemocne pomôcť obvinenému dokt. a nie mne.Taká je prax na Slovensku.
Keby mi výsledok tohto sporu uľahčil bolesti a predĺžil dobu prežitia išiel by som do toho,ale ináč nevidím dôvod..nejaké odškodnenie(po dlhom a náročnom spore)mi už život nepredĺži.Neviem,či by som sa ho aj dožil..

Fero M.

No ako nemam slov ak by to neslo cez urad nad zdr. starostlivostou tak podam trestne oznamenie a vymaham od nejo naklady na liecbu do poslednej bodky.
Musim ist niekam inam lebo nejak ma to neprechadza tak neviem kam. Napada vas niekto dovry v KE?

.

O sťažnosti som uvažoval,ale zistil som s rozhovorov s niekoľkými lekármi,že pacient(od januára som už ZŤP) nedosiahne sťažnosťou nič,iba si zhorší zdr.stav..a o metastázy z rozčuľovania nestojím.
Doktori,vč.posudkového na Úrade pre dohľad držia spolu,sťažovateľ má veľmi malú šancu uspieť..

123kolecko

.-to ktory urolog bol taky starostlivy? Podal si staznost na Urad pre dohlad nad zdravotnou starostlivostou? Ja by som podal i trestne oznamenie!

.

Fero M.,
to si natrafil na ešte dobrého urológa,ja som 5rokov chodil v Žiline k jednému a namiesto testu moča na krv sa ma vždy iba opýtal či nemám krvavý moč.
Keď som v začiatkom júla volal,že som močil čistú krv,jeho asistentka má odkázala na obvodnú,ktorá má liečila mesiac atb.
V auguste,(keď som preobjednaný kvôli dokt. dovolenke) mi na moje hlásenie o júnovom krvavom moči povedal "to nejaká žilka praskla".
V septembri mi po prvej operácii povedali,že som mal posiatu nádormi jednu tretinu močového mechúra...staré viac ako jeden rok.
Som po troch zákrokoch,BCG imunoterapii,teraz čakám na výsledky z poslednej histológie..