Schudnúť za jeden mesiac

nikitka33

suhlasim s "baculkou" vo vsetkom co pise... a len mensie povzbudenie. Ja som na zakladnej skole priberala tak 10 kg za rok. Zastavilo sa to v osmej triede na asi 70 kilach. Vydrzalo to tak do strednej a potom to islo krasne same od seba dole. Netreba sa stresovat a trapit dietami. Skus dodrzat to co pise baculka ;) Nie je to ani tak nerocne. Drzim palce.

baculka

macik, hlavne neskúšaj žiadne dieéty
Máš 13 rokov, ja som okolo 13-14 pribrala za rok okolo 7 kg, čo sa zdalo aj doktorke dosť veľa, ale jedla som stále rovnako. MYslím že v tom veku satie obrovské hormonálne zmeny u každého prejavujú inak, u niekoho viac nnapr. akné, veľký nárast alebo naopak úbytok hmotnosti , nárast do výšky apod. Najhoršie čo teda môžeš urobiť je držať dietu a tým pádom nedávať telu všetko a v dostatočnom množstve . Keď tak jediné 2 rady

VEEEELA ŠPORTUJ ! ! ! - neuveríš ako veľmi ti to pomôže, uvidíš, hýb sa neustále, vždy ked sa ti bude dať :)

A čo sa týka stravy, obmedz vyprážané jedlá, mastné, jedlá plné cukru a stužených tukov a jedz 5-6-7x za deň, záleží od aktivít cez deň, alebo kedy chodíš spať večer :)

Sladkosti nahraĎ SUšENýM OVOCíM, jedz veľa orechov,semien, zeleniny, ovocia,jogurtov,môžeš skúsiť jesť viac vlákniny (napr. psyllium, rôzne otruby z obilnín)

Držím ti palce :) ak aspoň trošku budeš dodržiavať tieto rady, budeš sa určite cítiť teplšie, vyzerať lepšie a výsledky sa čoskoro ukážu :)