Co znamena sen o vypadnutych zuboch?

Súvisiaci obsah

Ipsik

Tak sa ti snívalo, že ti vypadnú a napokon ti vypadli? Tak to potom bol pravdivý sen. Mne sa ani o tom nesnívalo a zuby múdrosti sú preč. Neviem, čo to znamená? Ale jedno viem na isto, odvtedy sa už len pýtam sám seba, že čo to mám vlastne v hlave?
Mne sa snívalo s ex, že som s ňou niečo mal, ja som sa zobudil, srdce mi bilo ako v splašenom zajacovi, tak ma napokon odviezli na pohotovosť - coma-death-infúzia. Možno, keby to bolo len jedno číslo, tak nepoviem nič, ale tri? Ja neviem, čo ma na nej tak vzrušilo, neviem, že by ten pohľad vraha? Neviete náhodou, čo znamená v preklade kniha: Das traurige Ende eines Ehemanns? Isto to nebolo nič pozitívne:-( Viem to preto, lebo keď som sa jej napríklad opýtal, že čo máme na večeru, tak mne navarila hubovú omáčku (huby od svokry) a sebe len takú kašu. Alebo príklad: a ten bôčik by si nemohol dojesť (pomaly kilo) na večeru? Ale od kedy som sa rozviedol, tak aj psychika sa dala do poriadku, aj tlak klesol, aj vlasy naspäť zhnedli. Ale už mi do kelu chýba ten adrenalín. Som zvedavý, čo na mňa vymyslí ďalšia.

Mima7177

Mne sa snivalo o tom ze mi vypadol zub a o neceld dva tyzdne mi zomrel niekto blizky z mojej rodiny..a raz sa takto o zuboch snivalo mojmu ocovi a o tyzden mu zomrela mama..

Silvia 172

Všetci hovoria že keď sa niekomu sníva o zuboch, nikto z jeho\jej rodiny zomrie.
Mne sa tak o zuboch snívalo a asi o 2týždne zomrela moja starká

Slecna A.

mne sa od malicka sniva o vypadnutych zuboch...o tom ako sa mi rozdrvia, vypadnu, prosto pridem o zuby...Od malinkaaa...Az mi presne v tych zuboch, o ktorych sa mi snivalo, zistili vnutorne kazy, ktore neskor sposobili to, ze zubky odumreli...
A teraz mam presne na tych mrtvych zubkoch keramicke korunky...a cuduj sa svete, sny stale pokracuju :D Teraz sa mi snivaju hororove sny, ako si vybijem nove keramicke zubky....

kasandra

Blíži sa koniec roka a je čas ísť na preventívu zubnú, takže možno je to znamenie, aby si nezabudla:DDD
To len tak, aby som trocha odľahčila tému, lebo ťa tu strašia s kadečím.

Agnes999

Ja som mavala kedysi casto sny o tom, ze mi povypadavali vsetky zuby. Bolo to nieco strasne, horsie ako smrt. A raz som potom pracovala na knihe pre zubara, ktory robil umele zuby a videla som, ako daju vyrobit pekne zuby aj tomu, kto nema ani jeden zub. A prestala som sa toho bat a tie sny uz nikdy neprisli.