Pozná niekto toto zariadenie?

Príspevok v téme: Pozná niekto toto zariadenie?
černica

prosím boli ste niekto v tomto zariadení? poznáte to tam? mám záujem o prípadnú spoluprácu. som veterinárka a stretla som sa už s liečbou homeopatikami u zvierat. výsledky ma veľmi prekvapili a hľadám niekoho, kto by so mnou bol ochotný v tomto smere spolupracovať. našla som na internete toto zariadenie, uvádzajú tam aj liečbu homeopatikami, len nemám s nimi žiadne osobné skúsenosti. pozná ich niekto z vás? ďakujem vám za referencie.

www.poradnazdravia.sk

Ivka 1

Černica bohužiaľ nemám skúsenosti s liečbou zvieratiek homeopatikami ale možno by Ťa zaujímala liečba prírodnými produktami, ak samozrejme nemáš záujem len o spoluprácu s vyššie uvedeným zariadením.

mišpula

Miamia a ty nekvákaj keď tomu nerozumieš. Homeopatia je náhodu veľmi účinná, sama na sebe som si to overila.

mišpula

silne pochybujem, že tam nájdeš človeka, ktorý by s tebou spolupracoval pri liečbe zvierat. oni majú na starosti ľudí a majú dosť roboty. mala by si sa skôr obrátiť na nejakú homeopatickú školu, kde by si si vedomosti naštudovala sama.

Miamia11

vidis, nikto ti nepise. nikto nechce svojho psa davat homeopatikovi. tak na to kasli a liec ich tak ako predtym ako si sa naucila v skole.

Miamia11

bleee, teraz som si na tej stranke pozrela tu homeopatiu a co je tam dole ten pribeh, to je teda riadna sila! ani za nic by som nijake homeopatikum do seba nestrcila. a nedala by som to ani psovi veru.