boleria

Príspevok v téme: boleria
wanessa696

ahojte mate niekto skusenost s boleriou??ja uz 5 tyždnov,moj syn 10 rokov sa stazoval na bolest v kolene..sli sme teda od jedneho doktora k druhemu až po ortopeda po krvne testy.je zvlastne ze na boleriu musia byt specialn testy kde vam klasicky test pritomnost bolerie nezisti..u mojho syna s apotvrdila pozitivn aforma..ale potrebne boli este westwrn blod testy ktore trvali dalsie 3 tyzdne ..takze dnes od zistenia mam konecne antibiotika..proti tejto bolerii sa neda ockovat a nemusi sa prenasat kloestom ale aj komarom..

Helus

Ahoj Wanesa aj ja som dnes bola na infekcnom,poslala ma tam lekarka,reumatologicka,ku ktorej ma poslal ortoped,v decembri som bola na artroskopii kolena.Po operacii sa ma pytal operater,ci som reumaticka,a ja na neho pozeram,jak blba,a ze nie.po mesiaci od operacie sa pytal znova,a ze chce vyjadrenie reumatologa.Tak som si nasla pani doktorku,a po vypytovani,ake mam tazkosti s klbami a kolenami,mi pobrala krv,a vysli mi nedobre vysledky,ale opakovali sme to za 2 mesiace,a to iste,a neslo jej do hlavy,ze ma nikdy kliest neustipol,len pred 2-3 rokmi na zahrade ma nieco postipalo,a mala som to trochu napuchnute,ale som alergicka,tak som si to alpou natierala.A dnes som bola na 1 vysetreni,a vysledky budu v piatok,tak mi nasadi liecbu.U mna je to stara zalezitost,v lavom oku od novembra mam take zasklby,aj som to hovorila doktorke viacej krat,a teraz som sa dozvedela,ze to moze byt z tohto.Takze nie len z kliesta to moze byt,a ja mam 46 rokov,tak si myslela doktorka,ze to ide vekom,bolesti klbov a krizov.Ta bude pozerat,ked jej to poviem.

leba

Ahoj, moja dcérka mala boreliozu tiež z uštipnutia komára, mala prvú formu - kožné prejavy - robili sa jej také mapy okolo klbov. Užívala asi 3je antibiotík, vtedy mala 2,5 roka, dnes ma 6r a p.doktorka jej robí každý rok kontrolu na borélie, lebo vraj sa to môže vrátiť....

Zuzkaa2

fuuu, dceru takto bolela noha tiez, mala aj kliesta, tak to je desne, ze aj komar moze preniest. nam nastastie zabral Nurofen, takze nic vazne.

krado

Treba skusit alternativne lieky na báze bylin.Napr.Chlamynil star,alebo antiparazite, rad poradim kontakt tu mam. Zo skusenosti viem ze antibiotika moc nazabrali.

maja68

Môj syn mal boleriózu keď mal 5 rokov ( teraz má 12 ). Mal nasadené antibiotiká cca 3 týždne pričom mal len klinické príznaky - ohraničený červený fľak o priemere cca 8 cm a mierny opuch. Po vybratí antibiotík mal robené krvné testy, kde sa už ukázali protilátky. Následne sme boli vedení na infekčnej ambulancii a raz ročne sa robili krvné testy. Upozornili nás, že pri našpecifických zdravotných ťažkostiach v budúcnosti, aj v dospelosti, máme na toto ochorenie upozorniť lekára. My sme ochorenie podchytili našťastie v prvej fáze ( neskoršie sa prejaví na srdci, kĺboch alebo nervoch ). Prajem Vám úspešné vyliečenie