zlo vladne vo svete!

Príspevok v téme: zlo vladne vo svete!
jemizle

fakt ma uz nebavi zit v tomto spinavom svete kde ludia sa nevedia spravat ani k sebe a uz vobec nie k ostatnym ludom.Ludia sa navzajom zabijaju,ohovaraju,nadavaju,sexuju s kymkolvek(bez ohladu na pohlavie)...proste humus tento svet...ale nikto sa nepozrie na to ako bude tento svet vyzerat mozno o 50 rokov,ci bude toto vsetko pretrvavat,kazdy zakryva oci pred pravdou nikto ju nechce pocut.a je mi luto ludi,ktori trpia depresiami,bulimiou,anorexiou,proste hocicim,viem ze najmnenej polovica za to nemoze a kazdy ich len odcudzuje.

RNG

Zli ludia nie su charakterizovani farbou pleti, ako by sa tu niektori chceli nazdavat zjednodusene, to je len z malej casto pravda.
Najvacsie zlo pochadza s ciernych dusi miliardarov za oponou, ktori pomocou svojich nastrcenych ludi do vlad a priemyslu, bank a akcioveho trhu kontroluju chod celeho sveta dnes, globalne.
Ano, cierni povacsine rabuju, kedykolvek sa vyskytnu demonstracie a rasove nepokoje, ktore povacsine sami alebo niekto spoza opony vyvolava.
Ale kontrolna skupina za oponou, globalna vlada, cez svojich ludi rabuje nie len niekedy, ale neprestajne a cielavedomo, a preto je na svete coraz viac chudobnych a bohati bohatnu rychle dalej. Ja ich nazyvam elitisti, globalni sprisahanci a ziadny z nich nemoze byt na nic veriaci, inac by nevedeli z obav pred finalnym trestom, v ktori veria vsetci veriaci a cestni ludia, konat systematicky zlo pre vsetky narody sveta.

bingham

peter

Hahahaha...no ked sa nieco take stane tak ti garantujem ze ako prvych uvidis rabovat pocernejsich...nato by som dal svoj krk

mozno nepozeras spravy, necitas noviny...a to je skoda..., lebo ti unikaju informacie

krasny priklad je anglicko...este nenastal "koniec" sveta...ale tam uz boli bandy/tlupy(nazivaj si to ako chces) tmavych ludi co rabovali vsetko co im prislo do cesty

Peter1990

bingham

Možno píše pravdu a možno nie, to ukáže čas, no rabovať v tom prípade budú všetci bez ohľadu na farbu pleti. Radšej skapeš od hladu?

sweater*

chladomor, zas sa raz preukazuje rasizmus, urcite ked nebude nic fungovat a nebudes mat co dat do huby, budu rabovat len "cierny", a ty a tebe podobni radsej pomru hladom, teda teoreticky, lebo ziadna vojna nebude..

andrea532

jemizle zdielam podobny nazor, som uz z tohto sveta strasne vycerpana, mam pocit, ze sem ani nepatrim, ta spina vsade , cely system tohto sveta, falos ma ponara do depresii, ale kedze to nemozem zmenit, musim sa s tym naucit zit a asi to ignorovat, ale da sa to? Tiez som zhnusena z povrchnosti ludi, ake maju hodnoty, cely system ako funguje, zlodeji pri korytach a chudoba si podraza navzajom nohy,namiesto aby drzala spolu, klamstva, stupidne programy plne nasilia a primitivov v reality sou...Ach, tazke je si najst svoju cestu a miesto, ked to clovek zacne vsetko vnimat....

chladomor

Nič sa neboj. Buď bude do konca roka taká vojna, že budeme mať úplne iné starosti ako morálna skaza ľudí, alebo tiež do konca roka, alebo najneskôr o rok dva príde taká kríza, že istý čas nebude benzín, elektrina, plyn, obchody, vlaky... proste nič, len rabujúce bandy počerných o boj o život. Takže žiaden strach, už dlho túto morálnu skazenosť nebudeš musieť trpieť.
Prvej alternatíve dávam 30% a druhej 50%. 20% si nechávam ako rezervu :-)