Dukanova diéta od 20.4.-pridáš sa?

orchidejka

u nas sa zase vcera zahajila gulasova sezona, plus sme napiekli tvarohovy kolac - jednym slovom: no neodolala som

Catali_na

super! :) držím palce... ku nám zajtra príde rodina - brat s deťmi a bude veeľka oslava, lebo sa vidíme málokedy.. naozaj málokedy, lebo neni čas cestovať takú diaľku... a bude grilovačka! ach to budú chute... dám si zeleninku a masko stiahnem s kože- aspoň dačo, lebo chcem aby mala dukan.dieta účinok..

orchidejka

striedavo oblacno, bola som chora tak som schudla kilo lenze potom sa to vratilo spat. ked som v skole na intraku tak sa neda dodrziavat takyto typ stravy, aspon tato prva faza - vies si predstavit ten sposob zitia tam :D takze som dnes zvysila stupen zataze na orbitreku, tak som zvedava co to povie..

Catali_na

tak ženy, som v2.fáze!! schudla som 3 kilá a ešte by som chcela možno kilo, ale ajtak stačí, som spokojná a sťastná... teraz pekne papam zeleninku a je mi fajn.. tak baby nevzdávať sa v 1.fáze!! :)

Catali_na

orchidejka- neviem síce načo chceš pšeničné otruby, ale v DD sa jedia OVSENE otruby... no takže držať prvú fázu budem do stredy.. veľmi s teším, že som to vydržala a som bez JEDINEHO prehrešku... a neklamem, klamala by som ked tak iba sama seba... chudnem z váhy 56.5 .. teraz mám 53.5... uvidíme odvážim sa až vo štvrtok ráno... no kaša sa robí takto- 2Polievkové lyžice ovs. otrúb daj do hrnca (menšieho) daj tam asi pol dvojdecového pohárika vody sladidlo podľa chuti a daj variť... Miešaj až kým sa voda nevsiakne do otrúb a potom pridaj mlieko... daj koľko chceš... ja dávam asi tak tiež pol pohárika... a miešaj... ajkeď daš vela mlieka že sa otruby "kupu" nevadi, lebo po cca 2 minutach ti to zhustne..a vzdy je to huste... zatiaľ som nemala riedku . potom daj do taniera, trošku mletej šorice ak chceš a mňam! :)