On line vyucovanie anglictiny

Príspevok v téme: On line vyucovanie anglictiny
Meyii

Ahojte skusili ste uzniekto jazykovu skolu BLC4U , ktora funguje na principe vyucovania anglictiny cez pc - online spojenim. Cena tohto kurzu je neporovnatelne nizsia ako bezna jazykova skola. Uvazujem ci sa to oplati, ci sa prinutim ucit ked to nebudu viazane hodiny. No cele mi je to divne, ale ta cena je velmi lakava tak Vas chcem poprosit o nazory a skusenosti. Kurz je momentalne aj na zlavovych portaloch. Vdaka za komenty :)

Samuel3

Náhodou naozaj tento speakingfriends kurz poznám, som to robil pred rokom a niečo, dosť v pohode keď človek potrebuje rýchlo sa dostať do angličtiny, totiž potom som šiel do anglicka a tam som toho pochytal oveľa viac ale nebol som v anj úplne dumb a mal som predstavu čo mi ľudia hovoria, tieto online kurzy sú fajn vec na učenie jazykov.

susana2

Oveľa lepší a lacnejší kurz som našiel tu

www.speakingfriends.com

mňa táto aplikácia motivovala do učenia, asi pre tú spätnú väzbu, inak efektívny spôsob ako sa naučiť anglicky. Hlavne že je tu aj tá interakcia, takže je vidieť, že to ide :)

benny

Je to velmi pekne urobené a s postupným spracovanim úloh sa viac a viac zdokonalujem. Kurz odporúčam všetkým známym ktorý nemaju čas sa trepať niekde na kurzy. Samozrejme iba za cenu ktoru maju na zlavovych portáloch, ta „pôvodna“ je prestrelená ;)

johnny

Kúpil som si dve úrovne a určite to stálo za to, isteže treba sa aj nútiť do učenia kto je lenivý, ale ten kurz je tak urobený, že je ľahšie sa donútiť a najmä učil som sa kedy som chcel. Myslím že nie je lepšia alternatívna ku klasickej jazykovke.

georgio

Ahoj,
Ja som si to tiez kupil a je mi to nanic. Je to nudne vyplnanie cviceni ako v skole, ziadna prax. Taketo cvicenia a nahravky si stiahnes hocikedy cez net (aj o polnoci :)). Jednoznacne neodporucam. So spominanym certifikatom by som sa urcite nechvalil :). Cena v porovnani s tym co dostanes je az prehnana. Cvicenia, nahravky... ziadna interakcia... hmm... Osobne som bol sklamany, radsej skusim anglinu cez skype, nemam totiz tiez cas na jazykovky. Zdravi, Bohus

tengi

Ja som si to kúpil a som nad mieru spokojný s kurzom. Môžem sa do systému prihlásiť kedykoľvek aj o pol noci.

Všetko je zrozumiteľné a mal som aj jeden problém, nechcelo mi zobrať správnu odpoveď a napísal som do BLC4u a odpovedali mi ihneď.

Maximálna spokojnosť, môžem odporučiť. Akurát ta cena za skype hovor s pánom Yungom mi príde prehnaná.

Už mám aj certifikát, yes ! :)

meyii

234 je pred zlavou, po zlave je 29 € 6 mesiacov 2x do tyzdna 2 hodiny - to uz je dobra cena vsak? len neviem ako to prebieha

andyii

semester za 234 eur? Osobne chodim na palisády za okolo 70 eur na semester :D (ale som držitelom ISIC-u) :) Takze cena nic moc :)