Ryšavá farba na vlasy

Príspevok v téme: Ryšavá farba na vlasy
1kindervajko

Ahojte mám už dlhšie problém nájsť peknú ryšavú farbu.. V dmke som snáď vyskúšala všetky, no nikdy to nebolo ono. Poväčšine som si kupovala červené, pretože tie sa mi po čase vymyli do ryšavo červena, no stále tam bola tá červená, minimálne jej silný odlesk. Neviete mi poradiť nejakú frabu ktorá by chytila takto pics.haircutshairstyles.com ? :) Aspoň približne.. Počula som o frabách v kauflande, vraj tam majú peknú ryšavu.. ale nebola som tam a neskúšala som, tak ak máte skúsenosti napíšte :). Avšak pre mňa farba musí byť trošku agresívnejšie, pretože mám hnedé vlasy, teda mi to tá farba musí aj trošku vytiahnuť - šampóny a farby bez amoniaku sú mi na nič.

Budem veľmi vďačná za akýkolvek názor, a radu.. ďaakujem

tina1111111

Kindervajco. Ja mam presne taku istu farbu, urcite chod do kadernickeho obchodu a tam si vyberies odtien aky chces plus ti da nejaky 6 % peroxid a budes mat taku krasnu farbu :-)

andzi

Ked chces mat taku farbu tak si skús kúpit nejaku medenu farbu alebo si zmiešaj červenú farbu so stredné hnedú farbou.

Yersinia

mám rovnaký problém :(

moje skúsenosti:
Loreal feria - vymýva sa, pôsobí neprirodzene a je drahá
Wellaton Púštny kvet - nevýrazná
Garnier nektarinka - moc tmavá
Syoss Svetlá láva - vymýva sa a je nevýrazná
Joanna (tá ryšavá) - síce sa nevymýva ale má dosť umelý effekt.

najlepšia ryšavá bola garnier 100% colors Blond zlatá medená ale hentú radu prestali vyrábať. Keby som to vtedy tušila kúpim si ich tisíc do zásoby :)

asi nám ostáva naozaj len kaderníčka.

lucccynkaa

tie loreal farby sú dobre napč asi, nikomu nevydržia... to schválne vyrábajú? hlavne že drbnutí cenu tam dajú 8 eur... ja som mala loreal casting medená zlatá blond 834.. nádherne chytila...a tipnite koľko umytí vydržala ;) áno 3 (clap, clap, clap)

flegma

no ja mala spominanu loreal feriu, naozaj krasna farba po nafarbeni, zial, po tyzdni bolo po nej, takze som bola z nej sklamana...