Ako môže byť niekto taká bezcitná, bezcharakterná sviňa?

Príspevok v téme: Ako môže byť niekto taká bezcitná, bezcharakterná sviňa?
paulina

V lete by to boli 2 roky, čo sme s priateľom spolu. Celý vzťah bol v poriadku, žiadne väčšie hádky, žiadne problémy. Nejaké malé náznaky inej boli, ale kvôli takým drobnostiam som si z toho veľkú hlavu nerobila, lebo aj tak sa dalo na všetko vyhovoriť. A teraz som zistila a to od tej druhej, že on sa stretávala aj s ňou! Ale to sa ani nedá povedať, že podvádzanie. Pretože, on nemal jednu na sex a s druhou chodil. On sa s nami oboma pravidelne stretával, hovoril sladké rečičky, plánoval budúcnosť. Ani jedna sme nemali dôvod mu neveriť. Zistila som to len teraz a to od tej druhej, sympatická baba, tiež bola z toho v šoku, keď to zistila. Ja už som si uvedomila, čo sa stalo, ale stále je to pre mňa veľký šok. Obom sa spravál rovnako, vyzerá to tak, že ani jednu v niečom nebral vážnejšie, obom písal skoro duplicitné smsky, správal sa rovnako vo všetkom k obom, čo sme sa rozprávali. Ja neviem či ešte niekomu budem môcť veriť. V tomto vzťahu som bola mierne žiarlivá, ale nie moc, no bojím sa, že v budúcnosti nebudem už veriť a budem hrozne žiarliť a stále podozrievať. Lebo už môj bývalý ma podvádzal a to som zistila, až keď sme sa rozišli a teraz má jeho dieťa už asi 3-4 roky. Najviac ma štve to, že nikomu, naozaj nikomu sa nedá úplne dôverovať. Parneri sa začnú podvádzať aj po dlhšom čase, bez ohľadu na to či je ich vzťah v pohode alebo nie. Ja potrebujem vzťah, v ktorom je hlavne dôvera, no budem mať problém nejakému chlapovi dôverovať. Ja som ho naozaj milovala, nikdy som mu neklamala, vždy som bola úprimná. Potrebovala som sa iba vyrozprávať, lebo je to ešte čerstvé..ďakujem.

Peterkos

Paulina,
problem je ten ze casto sa nezijdu partneri ktori by dokazali zdielat svoje spolocne radosti aj starosti cely zivot.

Ak by sa schadzali len ludia ktori o to stoja bolo by to asi lepsie. Oddani oddanym a prelietavi prelietavym.

Samozrejme prelietavci si maju tendenciu skor vyhladavat oddanych partnerov

Potom ten oddany dost trpi. Co ma velmi mrzi

ika211

Zij pre seba, never v zivote, ze najdes cloveka, co ta nedokaze podviest a bude s tebou urcite do smrti verne a obetavo, taky nie je. aj vlastne deti ta mozu sklamat a opustit, proste skus si uvedomit, ze jedina bytost, ktoru naozaj mas navzdy si ty sama. Bud trosku egoista, najdi si konicka a skus zit pre okamihy, nie pre buducnost, tu istu nemas, je len teraz a tu, ziadna laska nevydrzi navzdy, co neznamena, ze je skareda, to je jej caro, caro okamihu, odide a pride ina, ale to precitenie je krasne vzdy, aj pri laske cislo 365...lubit sa da nespocetne velakrat, nespocetne mnohymi podobami, ziaden clovek nie je nenahraditelny inym, ziadna laska nie je najvacsia, vzdy sa najde aj ina , rovnako krasna....vsetko je v pohybe, aj telesa, aj city....vekom to pochopis. Zivot nie je vzdy fer, ale je krasny v tej rozmanitosti a nestalosti. Vzdy radsej zazit mnoho, ako nic...pamataj

Lily.

Ahoj, i ja mam tieto pochybnosti neustale. mne sa zda, ze akoby som bola jedinym clovkeom, ktory si vytipuje jedneho ktoremu je verny a ten druhy to mozno hra na viac stran, i ked snazim sa verit tomu, ze to tak nie je. Ziarlivost robi svoje a plodi tuto paranoju, ktora sa moze naplnit. Vo vasom vzthu ten chalan mozno bral symaptie voci tebe na inej urovni, nez voci tej kamoske. Taktie z by som moc neverila tej kamoske, nakolko viem ako ludia vedia v tomto intrigovat. Cize by som si preverila, ci ti ona hovor pravdu a potom to riesila uz len s nim. Ked nie je dovera medzi vami dvoma, tak to nema sancu, hlavne ak tam intriguju ini ludia, tkori vam to chcu z istych pricin prekazit.

paulina

Ja si nemyslím, že sú všetci rovnakí, ale u nikoho si nemôžem byť úplne istá, vždy sa môže stať niečo, že sa partneri podvedú. wowo, ale tak to si šťastná žena, že tebe sa to nikdy nestalo, ak teda naozaj boli úprimní.

wreck

wowo1, myslim si, ze nemas sancu sama sebe garantovat, ze tvoj vyber je naozaj kvalitny. po mnohych rokoch, ak to stale iskri a je vytvorena silna intimita, si mozes s vacsou nadejou povedat, ze si asi urobila dobre. v prvych rokoch nemas sancu, aj ked si o tom akokolvek presvedcena. za ten cas sa nestihnu prejavit vsetky charakterove crty, resp. ich vieme maskovat, hoci aj neumyselne, v snahe prisposobit sa druhemu.

wowo1

to nie je pravda.ze vsetci.Mna napriklad nikdy nepodviedol ziaden muz.a to som sa o tom s nimi rozpravala po par rokoch uz ako kamaratka,uplne otvorene.
to tak zdlahvo pisem ,ak by mi niekto chcel nahovorit ze ,,ale neviem ,,alebo mozno,,Mna urcite.pisem to tu tak aby tu nevznikla taka atmosfera tych ludi co sa lutuju aky je svet zly a ako ludia su svine a podvadzaju sa a kradnu a zavidia si.
Iste..su taky ludia..ale kto ma potrebu s takymi sa stretavat spavat s nimi a zit...????? alebo vrana k vrane sada..?alebo je to otazka kvalitneho prvotneho vyberu cloveka..nie?

wreck

je to tak. ista uroven tychto nechutnosti je dokonca vyzadovana, co je pre mna neprijatelne.

mne napriklad dnes rano na obchodnom stretnuti povedali, citujem: "you are too honest."

ja viem, ze som celkovo divny, ale, nemozem si pomoct, pride mi to ako povedat "som trochu tehotna."