prosím vás pomôže mi to niekto preložit do angličtiny.

Príspevok v téme: prosím vás pomôže mi to niekto preložit do angličtiny.
josie.h

Diplomová práca je hudobno-sociologickou sondou do súčasného hudobného života mesta Prešov z kvalitatívneho i kvantitatívneho hľadiska. Mapuje hudobné podujatia, analyzuje ich silné a slabé stránky, na hodnotenie ktorých využíva swot analýzu. Podrobne skúma hudobné festivaly, školstvo, venuje sa hudobným telesám, folklórnym súborom, organizátorom hudobných podujatí.

wreck

ale ale, aka defenziva zrazu. :DD a na moje otazky som odpovede nedostal. viem ze by ma zvedavost aj tak neskor donutila k nejakej reakcii, tak naco to odkladat. mozeme skusit, aj ked ja nie som nijako vynimocne zabavny a ta zdanliva inteligencia, ktora ta tak zaujala, ta tu len tak mimovolne presakuje cez forum. neviem odkial sa berie, ale zo mna urcite nie. :)

anjelik

Ach jo...chcela som sa s tebou normálne baviť..ale to sa nedá na fóre..preto som ti navrhovala icq...chcela som sa baviť s niekym, kto mi na to prišiel dostatočne inteligentný..:o) To je všetko....ani ťa baliť, ani nič iné..:o)) Baviť vo význame rozprávať sa, obmieňať informácie..ale nechajme to tak...zajdo..:oP

wreck

CO??? teda, pekne ma tocis nad pahrebou ako sa ti paci. rovnomerne. a aky zas evolucny skok?

niekedy mi to tu fakt pripada ako ze som v dakej inej dimenzii.

tu uz sme zacali s tou hrou, ci co to vlastne znamena?

wreck

nadide hlodava spasa? :)

ja som sa takto este nikdy nehral, takze mam strach. ty nemas rodinu alebo vlastne deti alebo take nieco, ze mozes stracat cas s nejakym nadrzanym zajacikom na druhej strane linky?

anjelik

Ako správny anjelik sa snažím zachrániť ťa pred touto strašnou skutočnosťou a nevedomosťou, v ktorej žiješ..snažím sa ťa sproste dostať na to, čo by malo byť pre teba prirodzené a to je zvedavosť...a zmysel pre hru...tak sa už neondej a poď sa hrať..:oP