Neznesiteľné bolesti pri milovaní

Príspevok v téme: Neznesiteľné bolesti pri milovaní
Sabil

Ahoj dievcata,potrebujem vasu radu.Sme spolu s priatelom cca 4 roky, spavame spolu 2 a pol roka a ja som za cely ten cas mala 2 take styky, ktore sa dali vydrzat :(. Uz sme obaja zufali, strašne ma to pri vchode do posvy boli.Nie na prednej strane ale zozadu,akoby ma slo roztrhnut,doslova.Zapal to nie je,ten pocit rozoznam (kedze som dost nachylna mala som uz kadejake zapaly tak...).poradte mi prosím...je mi z toho do placu.

AdamKrt

Silikonove su fajne, lebo nevysychaju, ale su skor odporucane pre analnu lubrikaciu. Na baze vody vysycha, neni ale problem ho doplnat. Asi neni silikonovy moc odporucany na vaginku pre narusovanie jej prirodzeneho prostredia.

Ale to uz je skor otazka pre gynekologa, co to robi s mikroflorou posvy, ci sa moze silikonovy pouzivat v prcinke.

zvieratko

Adam poradil urcite fajny lubrikant, ale zo svojej skusenosti by som odporucila urctie nie na vodnej ale na silikonovej baze - jednu dobu som kvoli ochoreniu musela podstupovat liecbu hormonmi, takze som bola v 20 rokoch v "prechode" - co mimo ine zahrnalo aj extremnu suchost => mykozy, bolelo, stipalo pri sexe. Ale silikonovy lubrikant z lekarne, bez akejkolvek vone je uplne neutralny a na rozdiel od vodneho nevysycha pocas sexu. A velmi dolezite je mat nielen doliecenu mykozu, ale nechat pipke nech sa zregeneruje poriadne, pomaha Infadolan, natieraj si nim vchod do pipky a hradzu, alebo rozne oleje, ako sa uz spominalo. A musi sa preliecit aj priatel, inak je mykoza naspat, ale to asi vies:) tak drzim palce

AdamKrt

Normalne stal v lekarni. Nestal vela. Ked si pozriete aku maju smiesnu sumu na webe... Tak si myslim, ze kde nemaju, tak si ich aj viac obliekaju. To sa musi predavat ako teple rozky :)

V starsom vydani gelu bola pumpicka, co bolo lepsie.

AdamKrt

Tak niet sa comu divit, ked idete na sucho.

V prvom rade musis posilnovat imunitu, aby si nemala take caste mykozy.

V druhom rade by ste mali pracovat na tom, aby si zvlhla prirodzene.

Ak mas problem s citlivostou, vyskusaj lubrikanty.

Tento mam vyskusany, ze je dobry aj pri citlivejsich reakciach, naviac sa pouziva aj ako podporna liecba pri kvasinkovych ochoreniach - VIRDE NATURE

www.virde.sk

Naviac, ako ku gelu musim povedat, ze ma prijemnu konzistenciu. Mal som predtym inu znacku, ale tento sa mi zda taky prirodzeny. Naviac stoji je ho viac, nez byva bezne, plus nizka cena.

Mimochodom, alergia na prach je tiez skor mytus. Je to alergia na nejaku zlozku prachu...