Snívajú sa vám sny s bývalými partnermi?

Príspevok v téme: Snívajú sa vám sny s bývalými partnermi?
Balquiss

Mám 18 rokov, no a v poslednej dobe som sa v pomerne krátkom čase musela vysporiadať s 2 nepríjemnými rozchodmi, keď som bola ja tá opustená. Nemyslím si že by som ešte trpela priamo následkom tých rozchodov ale veľmi často sa mi sníva o bývalých priateľoch. Už ma to začína štvať lebo tie sny majú taký význam že na chvíľu som v nich šťastná, pričom viem že by som ani jedného po tom čo mi urobili nechcela. Ráno som vždy takááá nahnevaná a nevyspatá. Nejaká rada?

sususu

aj mne sa casto sniva...kazdy sen je iny, ale vacsinou su pekne...neviem preco, mozno ich podvedome porovnavam so sucasnym...ale iste je ze by som sa ani k jednemu z nich nechcela uz vratit

M 25

mne sa snívalo nedávno s mojim ex, čo sme sa rozišli v r 2010 .. a nemyslím si, že je tu niečo neukončené :D
takže je to blbosť, je to len sen ..
sníva sa ti to, na čo pred spaním väčšinou myslíš, či si pozeráš foto ..

hlbší zmysel v tom nehladaj

zuzan-ka

ked sa ti sníva o bývalých partneroch tak to znamená bud to že to chceš nejako definitívne ukončiť s tým bývalým alebo že tvoj momentálny sexuálny život s terajším partnerom ti nevyhovuje

Mimulus

Sny väčšinou odhaľujú naše skryté túžby, bolesti a náš strach. Ak sa ti niečo sníva tak preto lebo si sa s tým ešte nevyrovnala!

TinaM

Suhlasim s Agnes, urcite mu to nehovor. Mne sa stava este teraz (5 rokov po rozchode a 2 roky v stastnom vztahu)ze sa mi s nim obcas s niva. Deptalo ma to, trapila som sa, preco sa to deje. Ale cim viac nechas sny ovplyvnovat tvoj realny zivot, tym viac sa ti ich bude snivat. Kasli na to, neanalyzuj tie sny po prebudeni. A prestanu.

Zuzanaaaa

Mám 17 rokov a mám priateľa.Každy večer sa mi sníva o nejakom druhom milencovi,ktorého som mala pred mojim priateľom.Vzťah,ktorý mam teraz je vážny a som s ním šťastná.Nikdy pred tým som taky super vzťah ešte nemala.Môžte mi povedať čo to znamená?Dakujem za odpoved

wreck

nie si s tym este vyrovnana, pocas dna na to casto myslis, svoje robi aj podvedomie. mozog ti to potom v noci serviruje.

tiez som to mal, sralo ma to neskutocne, ked som rano zistil, ze to boli len mozgove odrby na spiaceho mna. casom to same prestane. urychlis to ak sa budes snazit vyhybat veciam, ktore ti tu minulost pripominaju.