ako schudnúť poraďte mi stravu prosím..

katka65654

jedz kazde 3 hodiny.. ranajky :
ovsene vlocky+nizk. mlieko
desiata:2x grahamovy rozok,nizk jogurt
obed:nizk. jogurt,cottage cheesse
olovrant:rybacie file,zelenina,tuniak bez tuku
vecera(do 18:00) odtucneny tvaroh
po 14:00 nejedz sacharidy..

jablicko2222

dobre dakujem moc za rady:-) zoberiem si to k srdcu..a kupim si viac ovocia a ešte aj tá strava čo ste mi napisali :-) vdaka moc... za pár dni,som schudla 1kg:-) nie je to sice vela,ale som velmi rada:-)

dana660xz

jablicko poviem ti kde robis chybu:
ranajky- gulicky do mliecka? absolutne nevhodne- neobsahuje to ziadne ziviny, iba prazne kalorie- vela kalorii, daj si radsej celozrnny chlieb so syrom, sunkou a zeleninou. ranajky su velmi dolezite.
desiata no dobre, moze vbyt
Obed- je dolezite, kolko toho zjes a ako je to jedlo upravene- ziadne mastne vysmazane. idealny obed by mal byt podla zasad delenej stravy - aspson podla mna.
olovrnat by asi uz nemalo byt ovocie, daj si radsej nejaky jogurt, alebo zeleninu, nieco nesacharidove.
vecera vajicka na tvrdo su fajn, ale zemiaky su absolutne nevhodne. na veceru tie nejak bielkovina so zeleninou, napriklad mozzarela s rajcinou alebo tie vajicka, syr, prazenicka a tak.
ked budes toto dodrziavat, tak schudnes . prajem vela stastia! :))

43

z mojich skusenosti robiš už dve chyby:
poobede a večer by sa už nemalo jest žiadne ovocie ani žiadne uhlohydraty ako su zemiaky a pod,obsahuju totižto velmi vela sacharidov a to zabranuje rychlemu traveniu.
ja mam tiež velmi dobre skusenosti s update-norbiho tajomstvo.daj si do vyhladavača,je to velmi jednoduche a nikdy si neni hladna.

skúsená

ja som tiež začala piť čaj na chudnutie a ešte som si objednala čaj Lymfodren od Ryor, prečistí lymfatický systém. A každý deň robím 150 drepov na spevnenie zadku a stehien. A ked som pažravá jednoducho si žalúdok zalejem teplým čajom, pomáha :)A inak jem 3x za deň normálne porcie a sladké vôbec. A ešte na večeru pijem nízkotučné acidko...

jablicko222

ahojte kočky :-) dakujem,že ste sa ozvali :-) dietu už som držala,ale potom som aj tak pribrala:-)Chcela by som schudnut 10-15kg:-) važim 80kg:-) a mam výšku 169 :-) a stravujem sa tak,že :
Ráno - guličky s mliekom+voda
Desiata- bud nejake ovocie ale musli tyčinka:-)
Obed-podla toho čo,niekedy maso s ryzou..niekedy mozarella+rajčinky:-)
Olovrant - musli alebo ovocie:-)
a Vecera- bud na tvrdo vajička,alebo zemiaky:-)

212

ani sinemyslim,ž eje to nejaka dieta skor si mysli,že jeto sposob stravovania.
až na to ž edoteraz som vždy musela niečo vynechvat a potom ked som to začala jest tak som pribrala dva krat tolko kolko som schudla.
tu si doprajem vsetko a kolko chcem.