Farbia mi rifle

Príspevok v téme: Farbia mi rifle
kiki5599

Ahojte cca pred mesiacom som si kúpila nové rifle v značkovom obchode boli aj dosť drahé, no strašne mi farbia pokožku ani nie ale botasky ( tiež nové ) , sú biele a od riflí modré...už ma to hnevá boli aj viac krát prané už aj v octe. Neviete niečo na to poradiť? ďakujem :)

jingles

ja som si kožene botasky umyla a je len horšie je ked je na nich niečo latkove bo to handričkou neumyjes :) a skôr potom bledšie rifle si kupit aby si nemala farebne topanky

koberec

reklamovat! Ak ti ich vyrobok znicil iny odev ci obuv, ziadat preplatenie aj toho. Znackovy obchod si toto predsa nemoze dovolit.

brazilcanka

ja som si jediny krat kupila rifle v terranove a tie farbili total vsetko, pokozku, tenisky, gauc kde som sedela. vyhodila som ich kedze neboli drahe. ale nejake znackove by som isla urcite hned reklamovat. nemyslim ze daco pomoze aby nefarbili

winki

Vyhodiť....to neni dobré vobec by to nemalo farbiť...mne osobne ešte ani jedny rifle nefarbili pokožku či už od čínana alebo značkové.

gabika123

mne púšťajú všetky rifle, či značkové drahé, alebo lacnejšie...na tenisky používam odlakovač...zmizne to hned a nijak to nepoškodí tenisku.