21 ročný chalan ktorého nič nebavi

Príspevok v téme: 21 ročný chalan ktorého nič nebavi
dominika1991

Porsím Vás ja už som totálne beznadejná, môj partner (21) "prekonal" tzv. boreliozu, a hovorí že ho nič nebaví, je neustále unavený, nedá sa s ním nikam isť proste všade sa cíti unavený, zničený, začal hovoriť že trpí depresiami, bolesťou chrbta už od malička, venuje sa veciam čomu sa 20 ročný mladý chalan nevenuje, ako napr. astralny svet, anjeli,meeditácie, parazity,že toto neni jediný svet na ktorom žijeme,...hovorí že chce mať pri sebe vedomé dievča, stale dava ludom do hlavy veci ako že maso je nezdrave(vegetarian je) že prečo je to pre nas zaludok ked to nieje pre naše oči (ked sa zvierata zabiajaju), nepije, nedroguje je zodpovedný, je to super chalan ale mám o neho strach, bojím sa že svoj život takto premrhá kým je mladý...nikdy nemá problém s niečim pomôcť on by chcel strašne pomocť ludom ale ja už neviem fakt čo mám robiť...ja mám pocit že on sa takto v sebe stráca a utrapi sa, on strašne rýchlo dospel a to je zle pretože rozmysla už ako dospelý človek čo iný sa zaujímaju o diskoteký on trávy cas pri meditáciach,sice sa venuje hudbe hra na gitaru ale to je jedna s jeho zalubou ktoré ho bavia...prosím pomoct mali ste už s týmto nejaké skusenosti? čo od unavy alebo čojaviem čo hocaku pomoc ocením dakujem

kejra

Nevidím na tom nič zlé, keď sa mladý človek venuje iným veciam ako väčšina. Prečo by sme mali robiť to čo robia masy? Nie sme predsa ovce. Podľa teba sú teenageri, ktorí fajčia, pijú, fetujú, žuruju od nevidím do nevidím a okrem toho nemajú ani jednu normálnu hodnotu, normálni?
Často rozmýšlam, prečo ludia škatuľkujú čo je normálne a čo nie je. Veď ked nikomu neubližuje, nevraždí, nie je v nejakem prapodivnej sekte, nech sa venuje čomu chce. Je len na to tebe, či takeho človeka chceš mať pri sebe, určite by si sa to nemala snažiť meniť.
Čo by som dala za to, aby sa moj bývalý venoval radšej takýmto astrálnym veciam aleo hodičomu na prvé počutie divnému, ako obletovaniu ľahkých koristí na tých diskotekách...asi tolko k tomu

borislav

ahoj ked clovek zije duchovny zivot je dolezite rozvijat nielen vyssie cakry ale aj nizsie. treba aby kazdy den cvicil a aby si si s nim aj dobre zasulozila. vlastne od by sa do toho mal chytit. aspon to je moj nazor. nemoze clovek naraz lietat v astrale aj v zjavenom svete. ked je cas na astral tak teda a ked je cas na skutocnost tak na skutocnost. mala by si ho zhrubohmotnovat sexom a zaroven mu vysvetlit ze agresivita a sexualita su sucastou zivota . a hlavne ze telo sa ma rozvijat tolko isto ako dusa. nestaci meditacia. treba aj kliky, drepy, zhyby, alebo mozno je to jeho cesta a nieje na to zle on ale vsetci ostatni okolo neho a mozno to pochopi casom. bravaj ho do prirody. nech je casto vonku. s tebou a so stromami- to mu bude urcite mila spolocnost lepsia nez v piatok v bare. kliky a milovanie a znova :)