Skončili by ste vzťah kôli tomuto?

Príspevok v téme: Skončili by ste vzťah kôli tomuto?
HelenaBirska

Mám 16 a môj chalan 18,sme spolu už asi piaty krát lebo vždy to bolo problematické tak sme sa rozišli a dali znovu po čase dokopy.Milujeme sa a ani ja a ani on by sme nechceli náš vzťah skončiť.
Lenže moji rodičia ho nenávidia a rodina ani nevie(ani rodičia) že som s ním zas.Odsudzujú ho stále,za to že nechodí na "prestížnu" školu,alebo zato že pije a tak ďalej.Vkuse ho urážajú predomnou,keď ma sním vidia ako kamarátku vonku a ja stále skrývam to že som sním už dalších 6 mesiacov-a šťastná.Keby to vedeli tak už ani von "nepáchnem".Čo mám robiť?
Prosím vás len seriózne odpovede.
Milujem ho nechcem to skončiť,ale ako

lienocka2

Áno, iba sa o teba boja, ale to ich prejde, neboj. Bol sa ten tvoj priateľ niekedy s nimi normálne porozprávať? Lebo ak hovoríš, že je OK, tak nech im to dokáže. Určite bude príjemnejšie, keď budú váš vzťah brať. Nemusí byť ich najlepší kamarát, hlavne, že ho budú rešpektovať. Nech niekedy k vám príde slušne na obed a nech si normálne pokecajú :-)

winki

No mne to skôr pripadá, že tvojim rodičom vadí to že on má už 18 a ty si ešte mladučká. Boja sa o teba, snažia sa ti ho zakázať takýmto spôsobom. Lebo iný dôvod nevidím, neni alkoholik, ani ti neubližuje. Treba sa dospelo porozprávať s rodičmi aj ked to asi nebude mať veľký úspech kedže si ešte stále mladučká a pod ich ochrannými krídlami.

dobra vila

No, ja si ale tiez myslim, ze jeho rodicia nemyslia tie prilezitostne pitia, ked ho nazyvaju buranom, asi sa zvykne spit pod ciernu zem, ci? Jasne, ze kocka ho budu obhajovat, ale mi pravdu nevidime.
Ved sa predstavte vy do tej role..nazyvali by ste buranom, alkacom, problemovym niekoho, kto tym nie je? Nie, pokial mate zmysel pre objektivitu a rozum na spravnom mieste :).
Ale mozno odsudzujem dnesnu mladez, su nevychovani, drzi a myslia si, ze zozrali mudrost sveta, cest vynimkam...
A kto tu obhajoval fajcenie v 18tke?? Prosim vas...co je to obhajovat fajcenie v 18, to je v poriadku? neskor uz nie? Praveze takemu mlademu by trebalo dohovorit, nech s tym nezacina...ale tak vsak kazdeho osobna vec, kazdeho vlastne zdravie... ale urcite by som niekoho kvoli fajceniu neodsudzovala, to je najmenej pre jednu babu, odnaucit chalana od cigarety, to mi verte!
Aj ja som mala kedysi 18 a nikdy som sa nespila a nikdy som nefajcila...a nikdy na mna nikto nic zle nepovedal...problem som mala iba s velkou hubou, ak uz...ale to je ina tema :D

0vecka

podla mna je to blbost ked ma niekto 18 tak je normalne ze si vypije a aj to fajcenie.... ja som tiez v tom veku pil fajcil a veselo fetoval a v pohode som z toho vyrastol... podla mna je ale asi kazdy vztah v takom veku dost neperspektivny... ale ak to slecnu bavi tak by som to tahal dalej... rozist sa mozu vzdy a este zdaleka nieje vo veku kedy sa uz musi rozhodnut...

bingham

Ked niekto pije len na oslavy....tak je to uplne normalne... !!!! to pijem aj ja...zas toto je uz naozaj sprostost riesit taketo normalne veci...(samozrejme ale s mierou...nie ze sa vzdy rozbije na hovado a robi zle)

dobra vila

Musis ho skrotit a priviest na spravne kolaje...a z ciernej ovecky sa moze stat biela :). Ale to sa ti este za tych 6 mesiacov nepodarilo?:( Ak ta tak velmi lubi a viem o pocitoch tvojej rodiny, aj v jeho zaujme by mala byt snaha sa im zapacit a mal by preto spravit vsetko!
P.S: co je prestizna skola, prosim ta?! :D To asi takto nepomenovali...ved dnes aj 4kar chodi na gymnazium, a ked ma 18, tak je este stredoskolak, ci? Takze neviem, neviem, ci ti taketo nieco povedali.

HelenaBirska

Pri mne nepije nikdy len občas si dá jednu cigaretu,ale je to skôr tým okolím že ho donúti ju dať si :(.
A pije skôr len na tie oslavy kamarátov a tak a tá škola-presne taký názor mám aj ja :(
Mám to teda tajiť a byť sním šťastná aj po za nich?

lost

No pije kazdy piatok, ci kazde narodeniny kamaratov, ci 2x do roka sa spije?

Na skolu by som sa vykaslal, kolko ludi chodi na VS a nema pracu..

Ide o to, ze aj ked je buran, neznamena to, ze bude buran nazvdy a naopak - keby to bol super ziak, super abstinent, kde je garancia, ze z neho nebude Breivik?

Tazko povedat, ci maju rodicia pravdu alebo nemaju, pretoze nepoznam/e fakty..

fialôčka

mam len jednu jednoduchu odpoved ... za to, ze pije, by som ho rovnako ako tvoji rodicia tiez nenavidela!! a to, ze nechodi na prestiznu skolu .. nuz je to velmi ubohe a detinske zase od nich