možem byť tehotná?

Príspevok v téme: možem byť tehotná?
zuzana0909

ahojte, mala som pohlavný styk začiatkom februára, odvtedy som mala menštruáciu dva krát, ale tá druhá mi meškala. spravila som si už viac tehotenských testov posledný dnes ráno. všetky vyšli negatívne avšak stále mi rastie brucho a nič iné nie. viete mi to prosím vás nejako vysvetliť? je možné že si to namýšľam?

jankaaaaaaaaa

co si myslis, ze hak ta chrani len pri kazdom parnom inak nechranenom sexe a pri kazdom neparnom uz mozes otehotniet? boze to si taka blba alebo sa len tvaris a nevies si precitat letak alebo ho pochopit?

Stanuska

Dobrý deň. Chcem sa spýtať mala som pohlavný styk s pritelom pri ktorom sa 3 krát urobil do mňa. Beriem antikoncepciu softine a mám posledné dve tabletky pred pauzou. Chcela by som sa spýtať či by som mohla byť tehotná. Ďakujem za odpoveď.

jankaaaaaaaaa

prve tri um. oplodnenie preplaca poistovna. ak si dobre pamatam. pre istotusi pozistuj info na nete,a lebo na klinike

lejdyyyy

zuzi tak potom no stres, to by bola uz aka nahoda :) ms si mala, priznaky ziadne,styk iba raz. to sa snad ani neda. bud v klude a pre vacsi klud si kludne urob test

zuzana0909

tehotná teraz byť nechcem, takže dúfam že niesom. bola by to veľká smola keďže som mala pohlavný styk len raz po dlhom čase a takto by to dopadlo.