kamaratstvo

Príspevok v téme: kamaratstvo
kim11

moja byvala sa rozisla somnov pred 1,5rokom ,chodili sme spolu 4 roky,stale sa stretavame lepsie povedane ona skor mne vzdy zavola alebo napise ako sa mam, co nove a tak.zhruba tak aspon raz za mesiac sa aj stretneme.Ona mala aj frajerov ,ale vzdy sa kopla alebo ju nechali.Mna nechala preto bo ma uz nelubila,postupne som sa vyrovnal z rozchodom aj ked to bolo tazke ale ja neviem nenavidiet cloveka ani sa hnevat na nikoho..len mi tak stale vrta v hlave preco sa stale vracia ku mne,preco ju zaujima ako sa mam ci mam frajerku a tak..ona sa mi stale stazuje ze nevie si najs lasku..aky mate na toto nazor?..

Leela333

Pozri, veľa ste toho spolu zažili, poznáš ju dosť osobne a aj ona teba. Ste dobrí priatelia a zrejme sa pri tebe cíti dobre, keď ťa chce objať. Možno je ona trochu zmätená, ale pochybujem, že by ťa stále ľúbila. Možno si pre ňu niečo ako záchranné koleso. A nemyslím to v zlom, že ťa má len ako nejakú náhradu, proste ťa zrejme berie ako osobu, ktorú dobre pozná a na ktorú sa môže spoľahnúť. Ak ti tento váš vzťah nevyhovuje, tak s ňou preruš kontakty, ale podľa mňa to môže byť pekné priateľstvo :-)

kim11

Mne ona nevadi citim sa pri nej dobre ,sem tam si zasportujeme ,vieme sa super porozpravat.Chcel som vediet nazor ci nerobim chybu ked som snou v kontakte, ci je to rozumne.Aj ked sme nahodou spolu tak ma chce objiat viem na 100percent ze sa ku mne uz nevrati ani ja by som sa tiez nie,ale niekedy jej chovanie nechapem..

brunetka_a

osobne ako 1: ona sa stebou rozišla a teraz stale dolieza,mám dojem že jej toje luto že zzistilia že spravila chybu a teraz sa snaží niečo vraátiť alebo tak ... skute sa porozprávať o tom, že čo chce ona,alebo prečo vlastne toto robí , ak ti to vadí povedz jej to ..

iotaaa:-)

Tym, ze ste spolu boli tak dlho, tak ste si asi aj dost zazili a viete jeden o druhom naozaj vela. Preto je dost mozne ze sa ti ozyva proste pre to, lebo ti doveruje a rada sa s tebou rozprava a zaujima ju tvoj nazor. Nic ine v tom byt nemusi.

janinca

Taketo spravananie je uplne normalne..a rozhodne to nie je kvoli tomu, ze by s tebou chcela zase chodit, alebo kvoli tomu, ze ta stale miluje.(teda na 99,9% som si tym ista)Niektore (vacsina) zeny su jednoducho take.

Šejla

kamarát, tak to je klasická ženská ješitnosť. My, ženy, aj keď prestaneme lúbiť, aj keď sa rozídeme, stále tajne dúfame, že sme v jeho spomienkach tie najlepšie, najkrajšie, naj.... Niektoré to majú viac, niektoré menej, nie je to v tom, že by sme boli zlé a nepriali mu šťastie, ale u väčšiny je ženská rivalita veľmi silná. Kdežto chlap keď prestane lúbiť, je mu to úprimne jedno..

alenka_maxova

typickeee :) Toto sa stava vo velmi vela pripadoch. Ono priatelstvo po rozchode je mozne, ale len vtedy ak su obe strany zmerene s rozchodom. Nie akoze, ale naozaj. A to byva skutocne malokto. Hlavne vela ludi po rozchode si zacne idealizovat toho byvaleho a mysli si, ze keby sa znova dali dokopy, vsetko bude krajsie ako pred tym. Nebude :) Pozri, normalne sa jej spytaj, ci je dostatocne zmierena s vasim rozchodom. Ak povie uprimne, ze ano, stretavajte sa aj nadalej ako kamosi. Ak zavaha, alebo povie, ze nie je, tak sa radsej moc nestretavajte. Zbytocne jej budes davat nadeje :)