Partner chce odcestovať do zahraničia

Príspevok v téme: Partner chce odcestovať do zahraničia
Zelynocka

Potrebujem poradiť. Sme s partnerom spolu niečo vyše troch rokov takmer každý deň. Partner chce vycestovať na 4 mesiace za prácou do zahraničia. Ja začínam mať obavy, ako to vydržím, a stále aj keď mu verím, nejaká ta pochybnosť. Aj keď to je najmenej. Ale bude mi chýbať, a ja sa s tým neviem vysporiadať. Odcestovať s ním mi veľa okolností nedovoľuje. Poraďte prosím, čo mám robiť

lost

Preco nemozete ist spolu a natrvalo ?

na tvojom imeste by som isiel, za ten risk to stoji, alebo chcete ISTOTY? :D

sorry, len taky politicky VTIP.

Mno ak naozaj nemozes a budu to 4 mesiace, suhlasim ze to vztah nerozbije, len ho spevni, pretoze nikdy nevies kedy v buducnosti - neskor budete musiet sa na isty cast rozdelit a co potom? :)

V case ked mame Internet takmer vsade.. tak je to o nieco jednoduchsie :)

Musite verit ze sa to podari a bude to OK, pretoze .. problem je vzdy velky, ked stojime pred nim ale je maly, ked je po nom :) klasika.. treba to brat z tej svetlejsej strakny :) lebo v zivote je zelensi travnik vzdy na tej opacnej strane ;)

Carie

No musis sa s tym zmierit. Nejak sa od neho odputat, aspon teda ciastocne, vasmu vztahu to len prospeje. Najdi si aj ine aktivity, ked ste spolu kazdy den uz to musi byt o drzku. 4 mesiace skutocne nie su vela.

jankaaaaaaaaa

ber to tak, ze je to pre neho velka prilezitost, zarobit a mat skusenosti. ved mu nebran v jeho cieloch a neobmedzuj ho. 4mesiace su absolutne nic.