Ducanova diéta- začiatok 28.4

Príspevok v téme: Ducanova diéta- začiatok 28.4
ariana18

takže leto sa blíži a nerada by som sa zase vyhýbala míľou kúpaliskám :// preto zriadzujem túto tému - od zajtra sa chystám začať s Ducanovou diétou . hľadám preto nejaké baby ktoré sa rady pridajú na inšpirácie ohľadom jedálnička, výmenu rád , tipov a podelenie sa s úspechmi :))

stylishfox

stylishfox.blogspot.sk

Čauko baby, ja začínam dietku tiež, už dva dni frčím na bielkovine! Chcem schudnúť len 2 - 3 kg, a kedže som aktívny športovec inak mi to nejde, telo je zvyknuté na záťaž tak nechudnem :) Na mojom blogu budem dávať vysledky :)

stylishfox.blogspot.sk

leah_h

Ja si robím aj dukanov chlebik a dnes by som chcella na obed dukanovú palacinku s tvarohom , kedže mám krámy a chýba sladké :) ... ale často jem tiež cottage a tvaroh , alebo biel jogurt so sladidlom a skoricou , alebo acidko so sladidlom a škoricou .. mnam :)

MiskaPiska

Arianka,

ja uz na nej idem tri tyzdne a nemozem si vynachvalit.

Info cerpam z -odkaz odstránený- (TopDieta.sk) - je to asi najlepsi web ohladom Dukanovej diety u nas, pod clankami su aj skvele diskusie.

Urcite lepsie ako dukanova dieta com, kde sa o to nikto nestara a baba to robi iba kvoli svojmu profitu v eshope ;(

Miska

agniz

ahoj :), no neschudla som az nejako velmi vela :p, drzim ju presne od 28.4. a isli dole asi 3 kg...zo zaciatku som riadne poctivo ju drzala, ale teraz mam aj prehresky :p tak preto mi to chudnutie stagnuje tak sa musim nakopnut. co zboznujem je cottage cheese, alebo si robim z jemneho tvarohu, jogurtu, cesnaku a korenin taky dressing a zjem ho ku masu kuarciemu...ono tazko je to v prvej faze, ale zvladnes to ;) a potom ta zelenina riadne cloveka zachrani :p. drz sa

leah_h

agni - ja mám dnes 3tí deň prvej fázy... raz som ju už držala ale musela som prestať kvoli zdrv. dôvodom ty si na tom ako ? ako dlho ju držíš koľko si schudla ? a čo zvyčajne ješ ?

agni

ja ju drzim stale, ale ked nikto tu uz nechodi :p...ked rada by som tuto temu udrzala na zivi, ale samej sa to neda...drzis ju alebo chces zacat? mango btw. asi si si tu dietu neprestudovala poriadne lebo na kazde zhodnene kilo musis 10 dni sa stravovat prisne...chatovica atk tam si sa tak nestravovala. schudnut za par dni a hned jest normalne tak je logicke, ze sa vratis spat a este priberies, da sa chudnut aj pomaly s touto dietou a potom este drzat tie dni 10 krat co si zhodila, ak si zhodila 5 kg tak 50 dni jest striedmo a malo ovocia, atd.

mango2587

táto diéta je úplne zlááá...začala som s nou chudnúť preto, lebo v minulosti som uz dosť schudla a pod istú váhu som sa nevedela dosťať. začala som s touto, za tyzden som schudla tri kilá..potom prišla chatovica atd..a ani som sa vobec nejak neprežierala ale do tyzdna som mala plus 5kil...nenavidim tuto dietu!

krado

Nepoznám tu dietu , tak neviem súdiť,ale žiadna dieta pokiaľ nie je zohľadnená krvná skupina, nemôže dlhodobo fungovať.

agni

ahoj :) to mi je luto :(, ale ja som na tom podobne...doma to uz zvladli a mi aj pomahaju :), ale v skole teda na intraku to nie je az take jednoduche lebo tam kamosky su proti tomu...teda nie vsetky nastastie :). mam uz krizu dnes a aj vcera :p zjedla by som vsetko...uz zacinam neznasat mlieko, jogurty, tvarohy a cottage cheese :p... robim si tvarohovu tortu :) a na obed bude brokolica tak sa tesim aspon na toto...kolko si uz zhodila? kolko chces? ja chcem 10 kg, ale zatial mam iba 3 kg dole :( som dufala, ze to pojde rychlejsie. inak nakoniec som si zvysila z 10 co chcem schudnut na 12 :D takze este 9 :p...drzim palce :)