Bežiaci pás

Metraka

Tak záleží hlavně na tom co si na páse nastavíš. Samozřejmě ten běh je stejný a plnohodnotný, ale liší se terén, sklon atd. takže výsledky kalorického výdeje i zlepšení tvé kondice budou rozdílné právě podle těchto proměnných.
Podívej se sem www.arecenze.cz a vybírej nejen podle ceny, ale aji podle těchto kvalit pásu.

pomocnica

Viem, že táto téma je už dosť stará, ale pre ostatných. Nie je to úplne to isté, lebo keď beháte po vonku tak aj tak viac poskakujete alebo ako to nazvať. Behanie po vonku je celkovo zdravšie aj príjemnejšie, ale ak máte z behaním po vonku nejaké problémy(zdravotné..) tak aj beh na bežiacom páse je dobrý a určite účinný. :)

angela85

no ja som zacala hlavne kvoli postave a kondicke, rada chodim po horach a nevladala som pred tym
no ale ja mam k dispozicii cestu medzi poliami pri lese, kde nie su domy a skoro ziadne auta

0vecka

podla mna je jediny rozdiel medzi beziacim pasom a normalnym behom ze mas lepsi podklad na nohy a bezis rychlejsie o odpor vzduchu...

inak to ze je normalny beh zdravsi by som ani nepovedal... najme ked niekto byva v meste tak fetovat ten bordel a navyse behas po rozdrbanych chodnikoch tiez nieje bohvieako zdrave...

Milky

Ked si odmyslis podmienky - treba mat priestor na trenazer (je velky), tolerantne okolie (robis buchot), a smrad z potu (nevyvetras za 5 minut a nemozes cvicit v obyvacke) je to v pohode..
Ked behas dlhsie na pase (90min) tak zapnes TV, ci pocitac a zamestna to tvoj mozok, nevnimas az tak cas.
Ked behas vonku, necitis pot a neviem ako pre ostatnych bezcov, ale pre mna je beh hlavne o premyslani..
Osobne mam trenazer v samostatnej najvzdialenejsej miestnosti v dome, kde mam kotol a sprchu. Dosiahnem tam Wifi, takze filmy idu.. 3x tyzdenne po 60 az 90 minutach. Potom vonku 3x tyzdenne po 60 az 120 minutach..

vebe

Mozno su vysledky na beziacom pase rovnake ako ked sa beha vonku, ale podla mna ta by ta to rychlo prestalo na tom pase bavit. Je to nezazivne a take umelohmotne. Behat vonku je proste uplne o inom, menej vnimas beh, viac to okolo a si vonku. Hanbit sa nemusis, vonku beha uz tolko ludi, ze si ta nebude nikto vsimat. A keby si aj vsimal, jeho problem.

Pikova Dama

angela85 tak ja som pripad cloveka ktory sa kedysi hanbil ist do obchodu vypytat syr alebo si objednat pizzu... musel by sa stat zazrak aby som sla behat von :D Ty si vlastne preco zacala behavat?