Priatelka je asi trosku mimo

Príspevok v téme: Priatelka je asi trosku mimo
mirlajz

Zdravicko...je to na dlhsie a posnazim sa to zhrnut...boli s me s priatelkou 4 roky,kazdy den, vsetko sme prezivali spolocne, nikdy sme sa nehadali, vzdy sme si to rozumne vysvetlili,stale sme si pomahali...problem je v tom, ze priatelka za ten cas skoncila strednu skolu,a potom sa dala na vysku, popri tom si aj privyrabala...no a potom to prislo, vykaslala sa na vysku, ze bude radsej pracovat, jednoducho ju nezvladala...nanestastie si odvtedy nemoze zohnat pracu, ja som jej ponukal financnu pomoc pri podnikani a nakoniec uz totalne rezignovala, prestala hladat,zacala mat blbe nalady, tak som rychlo pochopil ze to je absenciou prace, tak som jej zacal hladat sam...robil som preto vsetko co sa dalo a nakoniec ma nechala s tym ze ma uz prestala lubit...comu totalne neverim a vidim za tym to ze nema robotu a z toho jej hrabalo posledny polrok a kvoli tomu si pomylila city s pocitmi...co mam robit som z toho na vetvy...

mirlajz

o tomto zas silne pochybujem...takze najnovsie mi povedala ze mi nikdy nechcela takto ublizit a ze si ani neviem predstavit ako ma ma veeeelmi rada ale len rada...ze nikdy v zivote nestretne uzasnejsieho anjelika ako som ja a ze si najdem lepsiu a toto ma tak zranilo ze asi dostanem infarkt...baby je toto mozne???

AlexSandra

Je mozne, ze to urobila z trucu, aby mala aspon jeden bodik za to, ze nieco dokazala = ublizit uspesnemu cloveku, kedze ona uspesna teraz nie je. Cim vobec nechcem povedat, ze je zlym clovekom, len toto proste nezvladla.

Ja by som poradia navrhnut jej aktivne kamaratstvo, tak budes na jej blizku. Mozno sa situacia utrasie a kedze budete v kontakte, budes vediet posudit, ci sa jej iba vseobecne zlepsila nalada alebo aj zosobnil jej vztah k tebe.. Viac neviem poradit.

mirlajz

no ako rozisli sme sa pred 2-3 tyzdnami ale medzitym sme spolu parkrat volali a aj sme sa stretli...a co sme si nevolali ani sa nevideli tak to je asi 3 dni :( ale nenormalne mi chyba...najhorsie je ze povedala ze ma v tom jasno...ale ja ju poznam a podla mna je len tvrdohlava a nechce otvorit srdce...dufam ze ta robota vyjde a urcite ked pride na ine myslienky tak zisti ze jej chybam....

mirlajz

ja som si tym tiez isty...aj sam na sebe viem ze ked dlho nemas pracu tak rozmyslas nad vsetkym moznym...vies keby som bol idiot tak sa na nu vykaslem, ale este som jej zhanal na vlastne triko robotu, skusal som ale vies ako to je na SVK...vravela ze jej aj vadilo ze sme "nikam nechodili" co je blbost, ako nemozem povedat ze sme boli kazdy den na prechadzke, ani "sami" sme neboli moc casto, ale zas to bola vina oboch, raz pocasie, raz jej rodicia boli doma, raz moja vina, ze som nemal cas atd. ale podla mna toto nie je dovod na to aby si niekoho prestala milovat...cloveka co pri tebe stal 4 roky aj ked sa kazdy na teba vykaslal...ako mozes niekoho zacat brat ako kamarata ked si ho milovala, pre nic za nic....teraz sa mi rysuje ze mozno do mesiaca az dvoch bude mat zrejme isto robotu....tak teraz neviem mam sa jej prestat ozyvat aspon 3 tyzdne? cakat kym pride na to ze jej chybam?

Hebrejka

na 100% jej hrablo z toho že nema pracu , nechysta sa späť do školy? a spravne si mysliš zamieňa si city s pocitmi, ja som zažila čosi podobne tiež mi šibalo ale našťastie frajer mi ako tak pomohol sice nerobil to čo ty ale aspoň ma nedeprimoval ako každy naokolo.
Nič len počkaj, vydrž ale ....na druhej strane aby nemala pocit že čisto upadla a je v tom sama.
A ako dlho nie ste spolu? vytiahni ju von sa porozpravat len tak!

mirlajz

teraz je asi uz neskoro, lebo ze tej frustracie ma "prestala lubit" a uz nie sme spolu..necham jej par tyzdnov az mesiacov nech sa ozve ked jej budem chybat a uvidime

Leela333

Vylieva si na tebe zlosť, a to je smutné, lebo ty za nič nemôžeš... A navyše si taký milý, že stále stojíš pri nej hoci by si jej skôr mal povedať, že síce chápeš, že je vystresovaná, ale nech sa spamätá, lebo sa snažíš ako len vieš. Je smutné, že ľudia si vybíjajú zlosť práve na tých, čo sa im snažia najviac pomôcť...

mirlajz

ja som to na nej pozoroval par dni po tom co skoncila v poslednej praci, len ide o to ze kazdy to do nej hustil a ja som jej to nechcel stazovat tak som jej hladal pracu sam...no potom zacala riesit kazdu kravinu, ako napr ze v zime sme nikam nechodili...pritom bolo cez meter snehu,mrazy pod -30 ale medzitym sme chodili stale, ale to uz si nepamata...ze sme nechodili opekat a pod...pritom ja mam vela prace a nestiham jednoducho sa zabavat ale pritom sme boli viackrat opekat ako kamarati s frajerkami...jednoducho riesila kazdu blbost...a ja som si isty ze to je tym ze nepracuje...navyse som jej chcel zaplatit tohto roku dovolenku a asi aj to ju dozralo ze ja som jej len vsetko platil este viacej..

kafe

možno je tvoj pocit správny. Len ty s tým veľa nenarobíš, ona sa z toho musí dostať sama. Nechaj ju, nech si utriedi veci/pocity aj city v hlave (srdci), občas sa jej ozvi a to je asi všetko čo môžeš robiť. Skús jej veriť, že to nejako zvládne.