baby, urobili by ste to?

Príspevok v téme: baby, urobili by ste to?
lenka1212

mám 17,páči sa mi jeden chalan, a myslím, že sympatie sú vzájomné a sme celkom fajn kamaráti. avšak nie som si úplne istá a obaja vieme, že ten druhý nerád robí prvý krok. :-) Ja som dosť plachá osobnosť a také niečo, ako povedať alebo nejako razantnejšie naznačiť pocity je nad moje sily no zároveň by som rada posunula veci na inú úroveň. Bojím sa však, že ak sa náhodou premôžem a niečo poviem, stratí záujem. Čo mi poradíte? :-)

Leela333

Risk je zisk. Ak si si istá, že tam tie sympatie sú aj z jeho strany, skús to. Ja by som síce na to odvahu nemala, ale preto ťa obdivujem ak ty budeš mať :-D

kafe

Dievča, vieš aký je to fajny pocit prekonať samu seba? Nevieš, ale JA ti hovorím, že to stojí za to. Za city sa nemáš prečo hanbiť, prejaviť sa a naznačiť niečo druhej strane ber ako niečo normálne. Nevyhovuje ti, keď ste len kamaráti, rovnako ako ti nebude vyhovovať, ak ťa odmietne. Takže buď to riskneš a niečo získaš, alebo budeš mať figu borovú aj keď to riskneš (a odmietne ťa) a aj keď neurobíš nič. Zabilo by ťa, ak by si mu povedala: Vieš, že mi je s tebou dobre? alebo: Tešila som sa na teba.

dadusinka

Urob prvy krok, neboj sa. Ved staci ked sa spytas ci nezajdete spolu do kina, alebo si niekam sadnut na kafe.... Hlavne sa prejav, lebo ako tu uz niekto spominal, tak chalanov to casom moze prejst a ani sa nenazdas a bude ho uz pozyvat na rande nejake ina.

ryška

Ak si presvedčená, že ten chalan je fajn a neurobí si z teba srandu, tak mu to povedz.Že sa ti páči a čo on na to.Ak nie je debil, tak to pochopí a aj on ti povie svoj názor.