Korčuľovanie...

Príspevok v téme: Korčuľovanie...
sun559

Kedze je vonka krásne počasie začala som s pravidelným korčulovaním. Chcela by som schudnút z 58 na 53kg, a hlavne z bokov, stehien, lýtok a zadku.
Ako často mám korčulovať a ako dlho??
(stačilo by 2-3 krát do týždna po hodine a pol??)
A ešte jedná otázka: Po kolkých týzdnoch uvidím prvé výsledky?
To ze sa mám stravovat zdravo a vyvážene je mi jasné:)

iggzik

to ako uvadzas je okey, ale zas neber to ako dake pravidlo ze presne tolko a presne ftedy bo tak ta to moze odradit lebo sa to bere skoro ako povinnost a nie ako rekreacia a zabava, tiez okolnosti sa stale menia (pocasie, nalada, energia aaatd.)

tiez ked ide leto bolo by dobre sem tam aj daky ten beh / bycikel / plavanie predsa len pouzivat stale jeden druh pohybu tiez nieje most dobre, aj ked stale lepsie ako nic ;) telo ma nieco okolo 266 svalov a vsetky si zasluzia pozornost nie iba prsia, zadocek a brusko. Tiez ak by si mala vypracovany zadok brucho nohy tak by ochabnuty vrch asi trosku komickejsie pri to vyzeral.
Plavanie pouziva hodne vela svalov a kedze voda sa prisposobuje telu tak ma aj velmi malo negativnych vplyvov (klby a pod).

K tej zdravej vyzive, kazdy pod tym chape hocico ine =)

denne odporucane davky kalorii sa lisia takmer vsade. potrebujes vsetky tri zlozky -> tuky, sacharidy(cukry) a bielkoviny (ak by si jedla iba ovocie a zeleninu tak je tam malo bielkovin co nieje dobre, a aj posledne som cital, ze ziaden vit.B12 .. atd
pre chudnutie zevraj nieje dobre ani nizkokaloricka dieta.. tak skus nieco pri 1700 denne. pi vela a pred jedlom tak 10-15min. alebo potom neskor po jedle, hlavne "cistu" vodu, ziadne bublinkove malinovky, dzusy a pod. mozes caje aj ked v niektorych dietach zakazuju cierny no tomu som sa nevenoval..

ak chces zhodit kukni si dakde zaklady delenej stravy to ked budes trosku dodrziavat tiez pomoze

tuky a proteiny vyslovene trebe takze nesnaz sa to dako obmedzovat aj ked z tukov by si mala obmedzit tie nasytene.

Drzim palce, a prajem vela zabavy a spokojnosti s vysledkami ;)