Boj s jej bývalým

Príspevok v téme: Boj s jej bývalým
Dzony_Bravo

Ahojte. Pred nedavnom som spoznal jedno genialne dievca. Krasne, mile, inteligentne, sarmantne s krasnym pohladom. Netrvalo dlho a veci nabrali rychly spad. Prve stretko, film, pusa, vecera, sviecka, prechadzky, obijimanie, tulenie, spoznanie priatelov a pod. No potom som zacal citit nieco zvlastne z jej strany. Poziadal som ju, aby bola ku mne uprimna (pretoze si na tom vo vztahu zakladam) a povedala mi co sa deje. Dozvedel som sa od nej ze pred dvoma mesiacmi sa rozisla po vyse 2 rocnom vztahu. (to sme mali spolocne pretoze ja tiez) a ze ked sa jej byvaly dozvedel, ze som do jej zivota vstupil ja, zacal o nu bojovat, zaujimat sa a proste dobijat ju. Pred tymi 2 mesiacmi ju nechal on, zlomil jej srdce. Z jej rozpravanai som pochopil, ze sa jej chrbtom obratil viackrat pocas vztahu a preto sa pytam. Preco sa vobec zaobera este minulostou? (Moj vztah bol tiez genialny, kym sa to nepokaslalo) ale ak by sa ku mne byvala chcela vratit, ani by ma to nenapadlo, ked mam teraz ju. Tym, ze je teraz terajsia priatelka citovo rozpolozena, chcel som jej pomoct a porozpravat sa o tom. Povedala, ze by potrebovala byt chvilu sama... utriedit si myslienky v hlave, co vlastne chce, co vlastne citi. Akceptoval som to. Na dalsi den som jej len priniesol kyticku, objal a hned siel prec, aby som jej nevzal prilis vela casu, ktory potrebuje na filter myslienok.

Moja otazka je: Mam bojovat? Mam to nechat tak, ked este nema vyriesenu minulost? Alebo jej byt ako kamarat oporou a verit, ze pochopi, akeho genialneho cloveka ma vedla seba? :)

Za toho genialneho cloveka ma oznacila ona. Vraj nic take este nestretla. Tak aj preto nechapem, ak nic take nestretla, preco riesi minulost, ktora podla jej slov nebola stastna?

Dakujem za reakcie, mne moja citova zaangazovanost brani rozmyslat :)

Carie

Ona si nemala zacinat novy vztah pokial stale lubila byvaleho a nemala jasno vo svojich citoch, stale dufala, ze ten jej sa k nej vrati co sa nakoniec stalo. Ale ludia toto casto robia a potom ublizuju druhym. Co s tym? Boli ste spolu kratko, rychlo zabudnes. Ak ju ten jej novy zas kopne do zadku a ona ti zavola a bude chciet zas cosi, tak si s nou uz pre tvoje vlastne dobro nezacinaj. Pretoze ti toto iste urobi zas.

jela

Fiha, no tak verim, ze uz Ti je lepsie. Ak zatial nie, tak urcite bude casom ;) len sa drz, urcite sa budes mat super

Dzony_Bravo

ShaulaThalit: Ano je to pravda... No vies, dopredu velakrat nedokazes odhadnut, ci je ta druha strana uz OK a mimo minulosti. Zdalo sa, ze hej, no opak bol pravdou :)

ShaulaThalit

Dzony: problém môže byť aj v tom, že ak má tvoja kamarátka/priateľka/nová známosť tento problém, je to jedine preto, že sa ešte nevysporiadala so starým vzťahom, nezabudla, neprekonala to a neutriedila si isté veci vo svojom vnútri. Začala si s tebou, páčil si sa jej, bol si k nej perfektný, ale... jej bývalý sa vrátil a ona mu hneď skočila na hrb. Je to jednoduché ako facka. Ľudia si mnohokrát neuvedomujú, ako je fatálne vstupovať a začínať si nové vzťahy s "čistým stolom"...

Dzony_Bravo

jela: dakujem, dodala si mi optimizmu, dnes ho mam na rozdavanie :) Som rad, ze existuju zeny, ktore maju na tuto "problematiku" taky nazor ako ty. Drzim palce so sucasnym :)

jela

Dzony si uplne super, a byt na mieste Tvojej frajerky, pekne by som sa tresla po hlave a drzala by som sa Ta ako to len ide. Si perfektny, nezasluzis si take zaobchadzanie. Mna by teda ani netrklo, tiez mi ublizil byvaly mnohokrat, teraz ma chce naspät este aj po dvoch rokoch, furt, ale klamal ma pritom 5 rokov, a ja ho len ignorujem. Viac odomna nemoze cakat ale on je blby.. ale mna to netrapi. Nic mi nestoji za to, aby som ublizila mojmu terajsiemu priatelovi, ktory je skvely. Ani len naznak pochybnosti mu nechcem davat, aby nemal ziadne pochybnosti.