prilezitostne

Carie

moj nazor: pokial ich to bavi, tak preco nie. pokial nikomu neublizuju a ziju si promiskuitne, ja ich neodsudzujem a nenazyvam ich kurvami, kedze za to nepytaju prachy. rozdiel medzi nimi a kurvami je dost velky: kym tieto baby maju sex skutocne rady, kurva ho casto rady nemaju, robia to len pre prachy. Ako ja osobne takto ale nezijem, nedokazem mat sex s niekym, koho ledva poznam.

Dadula56

Takato zena ide vacsinou "prilezitostne" s muzom, ktory je rovnakeho charakteru, teda tiez promiskuitny. Ja osobne by som to k**** este nenazyvala. Pre mna je tam nepochopitelne to, ze niekto ma sex s niekym, koho pozna 2 hodiny...Casto sa toto deje bez ochrany (iba s hormonalnou ATK). Aj keby sa to dialo s kondomom, aj tak su choroby, ktore su prenosne aj cez kondom. Nie nadarmo sa vravi, ze ak clovek ma s niekym sex, ma zaroven aj sex s jeho predoslymi. Cize tuto to ide uz na dvojciferne cisla, pre mna nechutna predstava, nedokazala by som to. A tiez zastavam nazor, ze clovek, ktory to ma v hlave poriadku, nie je moralne posunuty, toto nerobi. Je to isty sposob riskantneho spravania, tak ako niekto chodi prilis rychlo na motorke, alebo lezie po horach na neoznacenych chodnikoch.

lafemme

Su to blbe stetky, lebo tie múdrejšie si aspoň vypytaju prachy. A nielen ze su blbe, este su na seba aj pyšné ze su \\\\\\\"ziadane\\\\\\\"

jjjaj

neaka nedala tebe ale kamaratovi a si z toho v p.. čo? k...y jednyy aky mas ty NAZOR či este neviem ako povie väčšina..?chod este mozno da.

knedla

kazdy clovek ma svoje potreby... ked chlap sexuje koho chce je to normalne ale ked to robi zena uz ma byt hned k***a? sex je normalna ludska potreba a ked sa dvaja najdu co si chcu zasexovat ved nech sexuju ked im to vyhovuje. Je to na kazdom ako sa rozhodne...niekto ma proste vacsiu chut na sex a ked nema staleho partnera tak preco by si nezasexoval s niekym s kym si padne do oka? podla mna je to lepsie ako masturbovat trikrat az sestkrat denne :-D alebo sa stat frigidnym a potom nadavat na takych ludi na fore :-P

alenka_maxova

ShaulaThalit, vystihla si to, presne o tomto pisem nizsie :) To nie je len tak, ze normalna baba zo "zdravej" rodiny si v jeden pekny den povie, ze bude striedat chlapov. To je niecim podmiene, nic sa nedeje len tak z nicoho nic :)

S jedinym, s cim nesuhlasim je to, ze si myslis, ze to moze byt hygienicke, ak sa dodrzia iste pravidla. To si az tak nemyslim, nakolko sa veeeelmi vela virusov a kadecoho prenasa aj slinami. Teda ak si ti dvaja sliny vymienaju :D

ShaulaThalit

Väčšinou sa za týmto správaním skrýva niečo iné, iná podstata. Je to len prostriedok, ako sa zmieriť vnútorne s istými vecami z minulosti, zážitkov, je to odburávanie stresu, istý druh pomsty, manipulácie, pohŕdania vzťahmi, mužmi, citovo viazanými ľuďmi, ktorí majú nevydarené vzťahy... A nehygienické to vôbec nie je, pokiaľ sú tam dodržané základné prostriedky ako je kondom, ostatné druhy antikocepcie, a tak ďalej :-)

george303

Berem to rovnako ako ked niekto pije , hazarduje , fajci ... Vseobecne sa vsetci na tychto ludi pozeraju ako na chrapunov a zlocincov a pod... Ale mnohi znich su slusny ludia ktori iba maju svoje trapenie .. Takze podla tohto ja nerad sudim ...