facebook

Erionetka

sewie áno presne aj pre toto som sa vrátila! :D tiež maľujem ale hlavne kreslím portréty a dodáva mi veľa sebavedomia keď vidím pribúdajúce lajky a komentáre pri mojich výtvoroch

hejli

stretavam sa s kazdym koho mam na fb, mam tam len ludi, ktorych realne poznam
myslim si, ze je to ako skoro vsetko dobry sluha, ale zly pan

nam to so spoluziakmi super ulahcuje komunikaciu,

neviem povedat kolko minut denne na nom stravim, pretoze ho mam zapnuty vzdy ked mam zapnuty pc
samozrejme, nepozeram ho cely cas, robim si ine veci a ked od niekoho nieco potrebujem prekliknem na fb a napisem

a vsetky tie hry, aplikacie, fotky, statusy, skupiny, like a podobne veci idu mimo mna

to, ze je pre niekoho fb pozierac casu nie je chyba facebooku, ale jeho ;)

sewie

tiez si myslim ze nic netreba zakazovat, kazdy ma vlastnu hlavu a sam si zvazi ako bude vyuzivat socialne siete:)
mne okrem ineho fotky na FB sluzia ako dobra reklama:)-ja totiz malujem a takto ludia v mojom okoli, alebo ked spoznam niekoho noveho vidia co dokazem a ked maju zaujem ziskam zakazku:)

sewie

Erionetka, tak to bola teda sila(myslim tvoje kamosky).mne sa teda este nikdy nestalo ze keby som volala niekoho von by radsej uprednostnil FB ako sa fakt stretnut...s kamoskami(alebo kamosmi)vyuzivame chat len ked sme kazdy v inej krajine alebo ked je po polnoci a vonku leje jak blazon(ale ani to neni zaruka ze predsalen nevybehneme na pivko:))

natalka2

ehm to co je za otazku,ze s kolkymi priatelmi na facebooku ste sa uz stretli?? tak snad asi so vsetkymi, ked ich mam v priateloch,nie??

Erionetka

na FB som trávila 8-10 hodín denne, vo februári som si ho deaktivovala lebo som si uvedomovala svoju závislosť a taktiež sa mi nepáčilo že keď som niekoho pozvala na kávu alebo niekam von, s kamarátkami len tak pokecať odpoveď vo väčšine bola "ale veď si napíšeme na FB" takže som s tým sekla, včera večer som po 3 mesiacoch znovu aktivovala účet a už sú to dva dni ale ten trojmesačný očistec bol fajn pretože tam niesom ani 15 minút denne, akosi už to nepotrebujem, odvykla som si :)

Laci558

Youki zo mna by teda firmy nadsene neboli. Hlavne ak by doslo k tomu nejakemu prijimaciemu pohovoru a ako vravis preklepli by si aj moj fejsbuk. No asi by ma marne hladali pod skutocnym menom. Som tam totiz registrovany pod mojim pseudonymom co je vlastne u mna akasi ochrana sukromia, takze sa na mna ani nevalia nejake velke kvanta ziadosti o priatelstvo.
A co sa tych tych statusov, nepripomina vam tato diskusia nieco... :D

youki

ti co nemate facebook by ste sa rozhodne nan nemali stazovat ani chciet to zakazat a neviem co dalsie...
podla mna sme vo vyhode, lebo si dokazeme zistit o inych informacie pricom oni o nas nie. Ako som uz predtym nacrtol, priznam sa ze to dost vyuzivam, ked si potrebujem o niekom nieco zistit. Nevraviac o velkych firmach, ktore si pred pohovormi prejdu profili uchadzacov atd... Cim viac ludi tam bude, tym lepsie na tom budeme.

xdanielax

neviem preco by mali zakazovat FB. Samozrejme, nie je zivotne dolezity, nie je vobec nevyhnuty.
Ale to rovnako nie je ani icq, skype, mobily atd atd ....... cize??

Staci, ked ludia v zivote komunikacne (a aj ine ) prostriedky vyuzivaju a nenechaju sa nimi ovladat.

Mimochodom, k mojim "oblubenym" fb statusom patria aj statusy z mobilu, typu: "som s mojou laskou a skvele sa bavime" - tak isteze, ked mas cas pisat status, ze ano? :DDDD

Bruno333

Ludia, fakt vam to nedochadza??? FB bol vytvoreny na pozorovanie ludi, ich sukromia, ziskavanie absolutne najsukromnejsich informacii...Svet predsa fungoval miliardy rokov bez neho, preto jeho nevyhnutnost je cista iluzia...a vtip je v tom, ze ludia si myslia ze FB je na to, alebo na to...v roznych krajinach uz su peticie na zakazanie FB, malo by sa to zakazat aj u nas, uz vcera bolo neskoro...