Zhubny nador zaludka

Príspevok v téme: Zhubny nador zaludka
Liana

Dobry vecer chcela by som sa spytat ako by som mohla pomoct mojmu ocinovi ktoremu zistili zhubny nador zaludka..uz skoro rok mu nemohli zistit co mu je stale chudol a nemohol sa poriadne najest..uz mu robili 4 krat endoskopicke vysetrenie a vzdy mal histologiu v poriadku..teraz mu robili laparoskopiu a zistili mu rakovinu zaludka niekde to bolo ze schovane pod sliznicou..uz ma ze metastazy v zaludku..a uz sa to chyta na hrube crevo..chcela by som sa spytat ako by som mu mohla pomoct lebo mi povedali ze ho nebudu operovat ze by to nezvladol asi ked tak schhudol...povedali nam ze mu davaju tak 2-3 mesiace...aj ked nechapem ze krv aj stolicu mal v poriadku..dalo by sa volako pomoct metabolickou liecbou alebo vitaminmy..zatial vsetko dobre znasa..ani nezvracia ani nic podobne..prosim o radu a vopred velmi pekne dakujem...

MrkvovyDzus

Autorka témy:

Do medicíny sa nevyznám, ale ja by som ti odporučil, aby sa ocino zmieril s Bohom, teda oľutoval svoje hriechy, vyznal ich, obrátil sa k Nemu, dúfal v Neho. Môžeš vyhľadať kňaza, poradiť sa s ním, zavolať ho k ocinovi. Dáva sa aj pomazanie chorých. Nemaj prosím voči tomu predsudky, poslanie kňaza je dobré. Prepáč, možno ti to znie tvrdo, ale chcem ti povedať, že popri všetkej tej fyzickej starostlivosti je potrebná, a je ešte dôležitejšia, aj tá duchovná. Pretože, našim ľudským cieľom a najväčším šťastím je spása duše, večný život s Bohom. Prajem ti veľa síl, aj ostatnej rodine, aj ocinovi, nech sa uzdraví a keby to aj nevyzerá so zdravotným stavom ružovo, nezúfaj, ale dúfaj v Pána a pros Ho, aby to všetko držal v rukách a riadil. On vie, čo a ako je najlepšie. Ahoj.

Vidik

Na rakovinu zaludka alebo hrubeho creva sa daju zohnat aj podporne homeopatika, ktore sa mozu pouzivat aj popri chempoterapii a nemaju ziadne vedlajsie ucinky. Medzi taketo pripravky patri aj Vidatox 30 CH. Jedna sa o pripravok vyrobeny z jedu z modreho skorpiona. Zlepsuje kvalitu zivota pacientov, znizuje bolest a zabranuje rozsirovaniu metastaz. Da sa zohnat aj na Slovensku.

malaanka

Liana
mama nebrala chemoterapiu ani ožarovanie,mala vtedy 74 rokov a onkologička povedala,že by to narobilo možno viac škody.Poradila mi aby som jej nedávala robiť gastro,aby sa nič nenarušilo.
Dnes má mama 89 rokov a ani nevie,že prekonala rakovinu,len,že má jednu tretinu žalúdka.
Rakovinu mala už v štvrtom štádiu,veľmi jej nedávali nádej.
Verím,že aj tvojmu oteckovi pomôžu.

RNG

Este sem hodim tuto tabulku naz porovnanie konvencnej terapie a alternativ na rozne rakoviny
www.oasisofhope.com
Tam vidite nazorne v grafe statistiky. A to jasne doikazuje, ze konvencny postup je menej ucinny. Lebo adresuje len znicenie nadoru, nie posilnenie a odmorenie tela, kde sa ten nador v prvom rade pre zamorenie a znizenu obranyschopnost vytvoril.

llek

RNG, ja sa k tvojim prispevkom ani k tvojim skusenostiam nevyjadrujem, tak skus byt aj ty natolko tolerantny voci mne. Ja vecne odpovedam pisatelke nic viac. Necitim potrebu sa k inemu vyjadrovat a hodnotit ine postupy, to nechavam na ludoch.

RNG

llek, ja som videl a navstevoval pravidelne viacero pacientov na chemoterapii, tak mi tu prosim nehovor, ze chemoterapia zmiernuje tazkosti pacienta. Ich jedina ulava bola, ked im prestali chemoterapiu davat a telo sa im ciastocne zregenerovalo.A mnohi odmietli dalsiu chemoterapiu a volili radsej v pokoji zomriet. Data na chemoterapiu nepotvrdzuju, ze s chemoterapiou je statisticky dlhsie prezitie, nez bez nej. A to je velmi alarmujuce a dobre zatajovane.
Ty nemas ziadnu skusenost s doplnkami proti rakovinam, ja ale mam na rozdiel od teba.
Rakovina je casto smrtelna aj napriek vsetkemu, co sa da urobit, konvencne ci alternativne, ale to neznamena, ze jediny spravny pristup k nej je konvencna onkologia. Keby to bolo tak, tak tie mexicke nemocnice nemaju tolko navstev a taky vysoky relativny uspech.

Ja nikomu nic neslubujem, len sem davam informacie, ktore zrejme inde nenajdete v dnesnej kontrolovanej tlaci a televizii. Za chvilu, ked v tom masy nic neurobia to zmizne aj odtialto, ako sa snazia zmocnit vlady (a ich ovladajuce zaujmove skupiny) aj kontrolu nad internetom, pod ruskom "ochrany jednotlivcov a boja proti terorizmu"

RNG

Jeho telo patri jemu, nie lekarom, tj rozhpdnutie je na nom. Tabulky hovoria o statistike mozneho prezitia, s rakovinou zaludka sa dozije 5 rokov len 12 % pacientov. To je fakt. A utrapy z chemoterapie su privelke, takze mnoho ludi voli po case radsej v pokoji zomriet.
Doppnky na druhej strane nemaju tie skodlive postranne ucinky a napriek demagogii organizovanej mediciny su casto ucinnejsie aj v potlaceni nadorov, aj v datach na prezitie.Nehovoriac o inych metodach, ako napr v Nemecku prevadzana hypertermicka terapia a ine.
AQle co sa tyka doplnkov, tie su najdostupnejsie a cim viac ich bude brat, tym je vyssia pravdepodobnost vyliecenia. Tj tu uz nehovorime len o preziti niekolko rokov.
V Mexiku (v USA je to zakazane a zakonom postihovane, dovolene su len chirurgia ozarovanie a chemoterapia)maju plno klinik, ktore pouizivaju spominane alternativne metody a s velkym uspechom Pozri napr na
www.oasisofhope.com
Tu mas napr porovnanie 3 rocneho prezitia v funkcnej onkologii v porovnany s konvencnou. Pod funkcnou myslia rozne alternativy, pod konverncnou chirurgia, ozarovane a chemoterapia.
cancertreatmentmx.com

A to su nemocnice, ktorych hlavny zaujem (ako kazdeho podniku)su peniaze a nie zdravie pacientov. Takze to sa da este vylepsit.A tie rozne doplnky sa daju brat aj doma.

llek

Liana, mozno by nebolo zle ujasnit si niektore veci. Tvoj otec ma podla toho co pises tzv skirhus karcinom zaludka - je to typ karcinomu zaludka, ked ten nador rastie pod sliznicou a sposobuje zhrubnutie celej steny zaludka a tazko sa vcas zachyti, lebo ho proste nevidno. Ked sa spravi gastroskopia, nemusi sa dlho nic podozrive ukazat. Nezriedka a tak je to aj v otcovom pripade ide uz v case diagnozy o neoperovatelne ochorenie, teda sa operaciou neda kompletne ten nador odstranit, alebo ak sa da, tak za cenu velkych komplikacii po operacii. Ak sa tento nador neda odstranit, ide o situaciu, kde je ochorenie nevyliecitelne, teda neda sa uplne vyliecit. Neznamena to ale, ze je neliecitelne. Da sa liecit a vhodne vybranou liecbou je mozne nador zmensit a zmiernit tazkosti pacienta. Nadory zaludka patria k ochoreniam, ktore mozu celkom dobre zareagovat na chemoterapiu, cize je sanca, ze by sa otcovi polepsilo. Je aj taka moznost, ze sa nador po chemoterapii zmensi natolko, ze by sa predsa len dal odstranit.To rozhodnutie o liecbe treba ale ponechat na neho, on je svojpravny a on sa musi rozhodnut. Ty sa stavias do pozicie, ze ty s chemoterapiou nesuhlasis. Dolezite je co chce tvoj otec. Ak ti niekto naslubuje, ze podavanim mms alebo gravioly alebo co ja viem coho sa tvoj otec vylieci, tak je to neseriozne a neuprimne.

Liana

ved ja uz ani neviem co robit..dnes mu povedali ze chemoterapiu bude brat kazdy den..tiez s tym nesuhlasim a nechcem asi ani aby to bral..ale co spravit mame? co je dobre rozhodnutie? sami nevieme..chceme len aby sa vyliecil :( ved mu davam tri krat za den teraz po jednej kvapke mms...a od zajtra som uz chcela davat kazde dve hodiny a teraz vobec neviem co robit...