Sklerodermia

J111

cukrik, presne tak, mozog dokaze uzdravit akukolvek chorobu, vyskusaj placebo efekt. Napr. si sprav kavu a pi ju s presvedcenim, ze ti pomoze a ona ti naozaj pomoze:D

Cukrik

..myslim, ze vsetky autoimunitne ochorenia maju povod v mysli..tiez trpim na dacosi podobne a citim, ze povodcom toho vsetkeho je stres..a len mysel to moze vyliecit..

RNG

kedze hliva ustricova obsahuje betaglukany a zvysuje imunitu, tu je jasny dokaz, ze zvysovanie imunity a nie jej znizovanie pracuje aj proti roznym "autoimunnym" chorobam, kde hoci dodnes lekari nevedia, co ich "spusti" a pripadne aj udrzuje, iste su to mikroby, ktore ked telo potlaci moze autoimunna choroba jednoducho zaniknut.
Potlacanie prirodzenej imunity tela je celkove skodlivy zasah do ludskeho tela.

bbb

syn ma uz 4roky sklerocermiu a nic neberie flak ma na chrbte bol v strede biely a koza tvrda bral len homeo a ma to pekne makke a biely flak sa stratil

stevka9

Ahojte vsetci, ktorych trapi svinstvo zvane Lokalna Sklerodermia. Reakcia moje lekarky, ze sa to lieci neda ma nastvala o to viac ked mi zacala pichat Pendepon, z ktoreho mi bolo zle, tak som sa rozhodla si s tym poradit sama a verte ci nie, som z toho vdaka Bohu von. Vykaslite sa na chemiu, verte prirode ako ja a skuste to co pomohlo mne, HLIVA USTRICOVA (v kazdej lekarni). Zostali mi len skrabance po nechtoch ako divoko som si to skriabala ked to svrbelo, ale cert ber skrabane, dufam, ze pomoze aj Vam, papa

RNG

V teme "autoimunne choroby" som naznacil, ze rozne virusy v tele, aj take, ktore lekari nezistuju bezne mozu byt pricinou, alebo jednou z pricin autoimunnych chorob.
Kedze nevieme, ako telo reaguje na rozne zamorenia ci uz virusami, toxinami alebo inymi vnutrobunkovymi latkami, vcitane vnutrobunecnych infekcii, moze sa to prejavovat ako nicenie celkom "zdravych" buniek.
Ze sa to zamorenie da priniest do tela vakcinaciou je celkom mozne.
Iste to vide na javo o par rokov, zatial sa to velmi starostlivo potlaca medickym priemyslom

Peto T

Chcem sa opýtať, či niekto z vás nedostal túto chorobu v časovej súvislosti po očkovaní. Zaujíma ma to preto, lebo ja som dostal (iné) kožné problémy v období, keď som bol očkovaný Hep.A+B. Potom som čítal vo vedeckej literatúre, že hep.B vakcína môže spôsobiť aj sklerodermiu, a ešte k tomu tucet ďalších problémov, vrátane reumatických, autoimunitných a MS. Tak sa zo zvedavosti pýtam, hoci žiadny liek neponúkam.

ele

Bérešove kvapky obsahovali stopové prvky,bez vitamínov. A musel sa s nimi užívať aj vitamín C. Užívali sa tiež na zlepšenie imunity a mnoho ďalších chorôb. Ale zrazu sa z trhu vytratili, ktovie prečo? Možno sa inovovali.

RNG

pozor na DMSO. Predava sa ako priemyselne rozpustadlo(riedidlo) ale to nie je kvalita vhodna na pouzitie na telo. Ta sa robi riedenim 99.99% DMSO demineralizovanou/destilovanou vodou alebo aloe vera.
Nemyslim, ze je na Slovensku k dispozicii. Ja som mal par aplikatorov(s gulkou na vrchu, ako maju niektore antiperspiranty) v predajni s , ale ta je uz zavreta.Obsah bol 70 a 90 % DMSO riedeny vodou.Samozrejme, kedze to bol vyrobok z USA, musel mat napisane, ze je na pouzitie len na zvierata, lebo na ludi ho nasa FDA nedovoli pouzivat, len farmaceuti ho mozu pouzivat v roznych transdermalnych liekoch.
Moj zdroj bol vyrobca www.dmso.net kde som dostal panflet informujuci, ze vyrobca nezodpoveda ani neodporucuje tento vyrobok na ludi(inac cistota bola 99,996% pred riedenim, tj farmaceuticka kvalita, nie technicke riedidlo).
Mne pomohol odstranit karpalov tunel a rozne klbove bolesti
Treba s nim pracovat nadmieru opatrne, lebo okrem ineho rozpusta rozne plasticke hmoty a moze ich "prepasirovat" do tela!!!
Nanasat len na cistu pokozku, nechat posobit 1/2 hodiny bez dotyky s cimkolvek, potom dokonale omyt vodou skor nez si na to clovek da saty.