Farba nechce ist dole

Príspevok v téme: Farba nechce ist dole
Bbiribbom

Ahojte! Mám 16 a..
Neviem si rady!

Flasy si farbím vzdy LEN so šamponom! na 28 umytí!
Ešte nikdy som nemala trvácnu farbu.
Farbím si stále tmavou hnedou, čokoládovou a pod.

Prvý krát som si vlasy farbila minulý rok v Apríli. Potom to zišlo a potom znovu v lete v Júly ale čiernou (vedela som ze sa mi čirna nebude hodit, tak som nechala posobit, strašne krátko, a samozrejme ze to chytilo viec ako som chcela)! a neviem či mi zišla dole celá ale potom som si v Septembri nafarbila s touto: www.drogerielevne.cz

A odvtedy mam problém!
Od Septembra, az do TERAZ! Mam tu farbu na hlave! Teda aspon ako ostatný hovoria. Od tváre mám uz poriadne odrasty ale siahjú asi len tak do ani nie polky hlavy!
Na dialku nevidno ziadny výrazny rozdiel, ale z blizka to vidno.

Stále ked sa pýtam kamošky ze ci ešte vidno ze mam tú farbu, tak mi povie ze mam rovnako ako ked som si nafarbila, ze mam ovela tmavšie ako je moja pirodzená, svetlá farba. Co je pravda. I ked si porovnám vlasy ku korienkom, je to dost rozdiel.

Neviem či je chyba v šampone. Ved je to Color Shampoo, a vydrzí na 28 umytí! Co by mne mala vydrzat krátko pretoze si vlasy umývam dost často. A neumývam si so šamponom na farbené vlasy.

Alebo je pravdepodobnejšie chyba v tom ze som si na tu čiernu, ktorá mi pravdepodobne vtedy ešte nezišla celá, nafarbila dalšiu, cize akokeby sa to zdvojnásobilo, alebo ja neviem čo!

Ale všetky boli len šampony!

Leto, sa uz blízi a chcela by som si dat takéto niečo:
static.akcniceny.cz

A samozrejme ze mi to nechýtí dokým mi nepojde dole ta čo mam teraz :(

Pokiaľ viem, tak zaidny ,,odfarbovač,, neexistuje, iba pranie vlasov a to nechcem! Lebo to dost škodí.
A ešte chcem dodat ze aj ked mi šibe :D lebo si tak často farbím, aj ked len šamponom, vlasy nemám vôbec poškodené! mám ich hladké, lesklé, končeky nepoškodené..jednoducho mi to nejako neškodí.
Ale určite sa to prejaví az v neskoršom veku :D:D
Neviem čo mam robit, poradte mi :(

Bbiribbom

natalia123: Ja mám praveze slabšie, jemné, vlasy, vobec nie hrubé :/

Carie: No to je to pranie vlasov..čo by som nechcela i kvôli t omu ze mam len 16 a nechcem si este tak skoro zničit vlasy :/

Ale diky vam :)

Carie

No mas skusenost. Ja pouzivam tiez len tonovacie sampony, tiez si to farbim na tmavsie a tiez som skusila uz aj ciernu. A tiez to bolo jak farba, vobec sa to nevymylo. A kolegyna ma rovnaku skusenost. Cierna proste dole nepojde. Mozes ale pouzivat stredne aj tmavo hnedu, cokoladovu, tie pouzivam bezne a vzdy sa to vymyje. Co mas treza robit, no skus ist kadernicke, nech ti to skusi zosvetlit na tvoju prirodzenu farbu. Mozno bude treba ti vlasy o nieco zosvetlit a potom na to dat farbu ako su tvoje prirodzene vlasy, to ja uz neviem, kadernicka ma na to skolu.

natalia123

Ja pouzivam sampon cierny od Schwarzkopf uz velmi dlho a ten sa fakt nevymyva. Je ovela trvacnejsi ako vsetky ine farby rozlicnych znaciek ako Loreal, Wellaton a pod. A takyto radikalny proces sprav urcite v kadernictve, kadernicka ti poradi podla toho aky mas typ vlasov, kamoska si davala v kadernictve farbu stiahnut, vlasy jej to az tak neznicilo a ked pouzivala vhodne pripravky zregenerovali a su pevne a zdrave. Takze ak mas vlasy kvalitnejsie a hrubsie, myslim, ze take stiahnutie farby ti az tak velmi vlasy neznici...ale urcite sa porad s odbornikom

maruska_123

no taketo tmave sampony sa ani velmi nevymyvaju...haôvne cierne farby a tmavohnede

neviem co ti poradit...existuje nieco ako odfarbovac, bola tu uz o tom tema, ale nepamatam si na nazov

maruska_123

no taketo tmave sampony sa ani velmi nevymyvaju...haôvne cierne farby a tmavohnede

neviem co ti poradit...existuje nieco ako odfarbovac, bola tu uz o tom tema, ale nepamatam si na nazov