Opäť vek

Aisha5

Nella, sama po case uvidis, ake to je super mat o trosku starsieho a zreleho muza. On uz tiez musi mat za sebou dost radovanok, a v jeho veku chlap uz rozmysla vazne o zivote a rodinnom zazemi, takze sa nemusis obavat, ze jedneho dna mu preskoci a zacne zahybat. Ono, ked chlap ma okolo 40 a vtedy sa mu narodi prve dieta, tak to uz bude jeho jediny zmysel, az do konca zivota a nikdy sa to uz nezmeni, zatial, co u 25 rocneho chalana este mozes cakat, ze mu "sibne" a bude vyhladavat spolocnosti kamaratov, alebo zanedbavat rodinu atd...
Takze mas to tiez super a cely zivot budes pri nom ako "mlade masko" :), takze ten vztah bude stale osviezujuci... :)

Nela111

Aisha5
..no skoro ako keby som o sebe a mojej polovicke citala, hehe. Ja mam 28, on 36, zoznamili sme sa pred 4 rokmi. On tiez vyzera podstatne mladsie na svoj vek, aj sa tak sprava. :) Pre nas je 8-rocny vekovy rozdiel akurat. Ja som si tiez vselico vyskusala, ked som bola mladsia.. Tak teraz uz len dufam a verim, ze buduci rok nas vztah este zosilnie.. (zoficialnenim.. ci potomkom.. :-p)

amorrrrr
Ked si rozumiete, daj vztahu sancu.. I ked ja na jej mieste by som to v tom teenagerskom veku nebrala vazne..

vinea

Tak u mňa je to vekovo tiež zvláštne))) Buď priťahujem úúúplne ušká ;)) aalebo zas o dosť starších :)) Normálne ma oslovujú takí akože o 13r atd mladší....alebo zas o vyše 15r a viac starší :))

Shelby

ja mám 17 a môj priateľ 33....zo začiatku sa to riešilo dosť, nechodili sme veľa von medzi ľudí, boli sme iba sami....von do mesta sme sa odhodlali asi po roku, možno menej už si to nepamatám... a teraz sme spolu už 2 roky a sme šťastní... nikto nás nerieši, väčšina ľudí to bere v pohode ale jasné že sa nájdu aj nejaký neprajníci a ohovárači... ale vy máte fajn vekový rozdiel, podla mňa keď má baba aj chalan rovnaký vek je to uplne celé zle... :D

miso99

hej si... si uvedom ze mas 25 rokov ... o com sa budete bavit ... ja mam zajtra diktat a ty ides do prace??? clovece dospej a vyber si zenu a nie pubertacku ....

Aisha5

Moj mnazel je odo mna presne 9 rokov starsi, ja mam 30 a on 39. Vyzera mlado, lebo ma inspiraciu u mna. Nestazuje sa na vek, oblieka sa podvedome mladistvo, aby so mnou suladil, mame spolocne zaujmy, ako plavanie, stanovacky atd, proste podvedome zije mladym zivotom, aj preto tak vyzera. Nikto by nepovedal, ze ma skoro 40 na krku, kazdy mu hada 32 najviac. A nieseme povrchni, sme dvaja zodpovedni ludia, mame 15 mesacneho syna a sme spolu uz 7 rokov. Ale milujem nas vekovy rozdiel. On je zrely a so mnou a nasim syncekom si vychutnava vsetky dusky zivota. Zvycajne 40 rocni muzi uz maju za sebou minimalne 15 rocne manzelstvo, ktore je pre nich iba stereotypom a preto su sklesnuti a vyzeraju starsie. Samozrejme nie vsetci, ale vacsina... Ja som jednoznacne za 10 rocny vekovy rozdiel, alebo nieco okolo toho, je to potom vzdy u manzelov "fresh".
Ale u teba je to trosku ine. Kocka je strasne mlada a v sexualnej oblasti neskusena, ona bude chciet vyskusat aj inych partnerov. Ja som sa so svojim manzelom zoznamila, ked som mala 24 a on 33, lenze ja som uz mala v sexe vyskusaneho dost, takze viac mi netrebalo a teraz mi ini partneri nechybaju, lebo viem, ake to je mat sex aj s inymi. Ale nechcem sudit podla seba nikoho, kazdy ma individualny charakter, a mozno prave ta tvoja je ina a hlada istotu v zivote a nie radovanky. Prajem ti, aby vam to vyslo...

vebe

Tych 10 rokov rozdiel nie je nejaka hroza, dospievanie u muzov nastava casto pomalsie. Problem moze niekedy nastat ked on ma cca 50 a ona 40, pricom u muza sa moze dostavit kriza a ista forma pasivity, pricom zena v 40-tke ma predstavu o aktivnejsom sposobe zivota, ale to moze a nemusi nastat. No ale vo vasom pripade sa tym netreba nejak moc zaoberat.
No Sooro, ty si tomu teda dal. Vies, si uplne mimo. Dnes uz nie su zeny zrobene niekde na poli. Vobec nie je pravda o rychlejsom starnuti zien, mozno o nieco rychlejsie dozreju ale nie zostarnu tak ako si to popisal ty, este aj s tymi vraskami. My sme generacia zien, kde to uz skutocne tak nieje a chlapi maju co robit, aby aj po 40-tke este vyzerali k svetu. Tie pupky a niekedy zvraskavene tvare, no nic moc. Netvrdim, ze vsetci, ale mnohi.

...hmmm...

Po fyzickej stránke to rozhodne v poriadku je. Nie je nič čudného, ak sa napr. 30tnikovi páči 20 ročná mladá žena, je to proste biológia. Čiže bilogicky si v poriadku. Z psychologickej stránky z hľadiska dlhodobejšej vážnej monogamnej perspektívy to však môže priniesť závažný nesúlad v rozumovej, citovej (rozlišujeme citovú a emočnú oblasť) oblasti, ako aj oblasti hodnôt. 25 ročný muž by mal byť v tomto smere posunutý (vyvinutý) niekde úplne inde. Ak to tak nie je, buď je jeden z páru pozadu vo vývine, alebo naopak popredu (vzhľadom k väčšinovej populácii) ... ľudia si často zamieňajú "zaľúbenosť" a "lásku" ... zaľúbenosť je biologická a u muža v priemere pretrváva 3mesiace. Láska je cit, ktorý vzniká kombináciou rozumového (presnejšie kognitívneho) súladu a pozitívnych emócií. Láska tiež býva zamieňaná s prejavmi kompenzácií a závislostí. 30 - 40 ročný muž môže "namotávať" mladú ženu, aby si dokázal, že je pre ne stále príťažlivý (kompenzácia nedostatku sebadôvery ako príklad.) ...

lulu22

Sooro, prepáč, ale neviem, kde to žiješ :D Ja práveže mám také skúsenosti zo svojho okolia, že ženy vyzerajú lepšie ako muži.. mám 36ročné dve kamarátky a tým moji ostatní kamoši(ked som ich zoznamovala)tipovali 28rokov :) a pritom obe už majú deti.
Aj moja mama je o 8rokov staršia od svojho priateľa a vyzerajú akoby on bol starší.
Čo si tak ja všímam, chlapi sa prestávajú o seba starať, sú lenivejší a pupok im raz-dva vyskočí.. ako nehovorím, že všetci, ale väčšina.
Ja som si myslela, že mám pekného suseda, bol taký športový typ a nedávno, keď sme spolu išli výťahom, som bola v šoku z jeho veľkého pupka :D :))

A amorrrrr, uvidíš, skús to s ňou, možno zistíš, že si rozumiete a bude Vám to klapať.. ale ako tu už niekto písal, možno bude potom chcieť skúšať aj iných partnerov(hlavne ak budeš jej prvý, čo sa týka sexu..)