Neustale ma boli hlava, unava

Príspevok v téme: Neustale ma boli hlava, unava
Lillyna

Neustále ma bolí hlava a stále som unavená .Alebo skôr všetko ma rýchlo unavý. V poslednej dobe som príliš slabá nevládzem cvičiť a ani presjsť dlhé trate .

Napríklad dneska spala som v noci 11 hodin vstala som dala so si ranajky káva a hned som oapt zaspala po 2 hodinach som vstala dala si dalsiu kavu lebo som bola velmi unavená a chcela som sa učiť. ale Pred tým som musela navarit a najset sa a to ma natolko vyčerpalo ze odvtedy stále ležím a ako vždy v poslednej dobe stále ma boli hlava a nevládzem sa postaviť.

Niekedy ma hlava bolí tak ako keby mi vznutra vpichovali von ihli a stiela mi to az do oci a ked robim kroky pichá ma v nej ešte viac .
A stále som strašne smadna ..

Čo to môže byť ?

lycheer

Jediné moje odporúčanie - návšteva doktora, nech ty zoberie krv na čo najviac vyšetrení. Podľa tohto to môže byť takmer všetko. Štítna žlaza, nedostatok železa, neviem či aj zápal, ak nemáš teploty nejako zvýšené, ale proste najlepšie je všetko vyšetriť a poriadne. Ale musíš mať aj dobrého lekára, ja som mal jedného somára a až zmena lekára pomohla, ten mi spravil toľko vyšetrení za jeden deň, ako ten starí za celé 2 roky.

RNG

Na stitnu zlazu a rozne ine hormony a enzymy v tele treba brat doplnok jodu a selenu. Viac o tom najdes napr cez Google.sk uvedenim rng jod. Stare odporucene denne davky jodu su povodne mylne stanovene v roku 1948, novsie vyskumy a dnes uz aj prax mnohych lekarov odporuca davky jodu 2 az 6 mg denne a selenu od 200 do 600 mikrogramov.
A to najma z hladiska , ze v potrave mame jodu primalo,tak isto selenu a mnohych inych stopovych prvkov, lebo polnohospodarska poda je vyrabovana z tychto
a naviac ine halogeny, ako chlor, fluor a brom nas rabuju(vytlacaju jod z tela), napriklad jedna 5 minutova tepla sprcha v chlorovanej pitnej vode nam moze dat do tela az 1 mg chloru, co vytlaci 3 mg jodu. Takze ako moze byt tych 0.15 miligramov jodu dost, co naviac aj tak ani to velka vacsina nedostane.

Kedysi sa jodidovala napr muka proti hrckaveniu(plesen), dnes sa bromuje, podobne aj rozne rastlinne oleje. A potom sa divime, ze podla niektorych endokrinologov az 60% zien ma znizenu funkciu stitnej zlazy a je tolko rakovin. Samozrejme bezne krvne testy odhalia menej , nez 1/3 z tych co maju znizenu funkciu stitnej zlazy a lekari to adresuju dodanim jednej hormonalnej chemickej nahrazky, cim sa samozrejme problem nevyriesi, len trosku zmierni.

linaa987

ja mam tiez pocit unavy nevlazdem ani ist do maleho kopca potom ledva dycham a bije mi rychlo srdce tiez som v poslednej dobe stale smedna v simla.som si to lebo predtym som nepila vela vody stacilo mi rano a vecer teraz mam sucho v ustach stale vraj mam stitnu zlazu stale priberam ale jedna vec sa mi nezda nwm ci to patri ktomu alebo je to nieco ine ale k tymto priznakom mavam este strasne bolesti prs uz skprp tri tyzdne :-( mam strach tehotenstvo vylucem neviete s coho ma mozu boliet ??

Laura1

Ahoj Lillyna,daj si zmerať krvný tlak,aký
máš krvný obraz a železo?Event.vyšetrenie
na hladinu cukru v krvi-glykémiu,možno by
stačilo najskôr vyšetriť moč,či tam nie je cukor,alebo ketolátky-sú pri odvodnení
organizmu.Ale vyšetrenia by som nechala na lekára.Zmeraj si teplotu,nemáš chrípku?

irish24

Ahoj Lillina, není si sama já tieš neviem čo mi je a chystám sa doktorovi,stále ma bolí hlava,som stále unavená,bez energie,nemám sylu ,nič sa mi nechce,ťaško sa mi dýcha,smedí ma,v noci sa potím,nechutí mi moc jest,režú ma oči,hlava sa mi točí a cítim sa ako by som mala zvýšenu teplotu,tak choro,kosti ma bolia,bojím sa neviem čo mi je.

kamik 2222

Ahoj Lillina,
ja by som si na tvojom mieste dala vyšetriť štítnu žľazu. Takáto únava môže byť prejavom jej poruchy. je tiež možné, že je to niečo úplne iné a preto choď čím skôr doktorovi.Ak bývaš aj často chorá, skúsila by som lieky na podporu imunity, napr. wobenzym. Mne osobne velmi pomohol a postavil ma doslova na nohy.