ucitelstvo a nasledne uchadzanie o pracu

zewa

Ja som posielala v obalke.
Dakujem, ale ja pracu mam, len som opisovala svoje zaciatky spred dvoch rokov ;)
Takze vela stastia tebe :)

laila

zewa a posledna otazka. ziadost si posielala emailom alebo v obalke?

dakujem za rady a prajem ti vela stastia pri hladani prace

zewa

Ja mám take klasické vyucovacie predmety. Samozrejme, že môžeš posielať s tým, že napises, že tento rok koncis výšku. Všade ale budeš ešte používať titul Bc. až do promócie. Ako vravím, už dnes je neskoro na posielanie žiadostí, tak popozeraj niečo na nete. Pošli si žiadosti aj do okolitých miest. Niektorí spolužiaci nasli pracu až 90 km od bydliska.

laila

zewa: a ty mas co vystudovane? mozem posielat ziadosti, ked nemam este skoncenu skolu? ja mam vystudovane sice technicke odborne predmety, zvaranie, obrabanie...ale chcela by som ucit skor hospodarsku korespondenciu. idem si robit statnice aj zo strojopisu.

zewa

No, neviem co to mas za odbor len pre stredne skoly. Ak ti mam pravdu povedat, po rozoslani 70 ziadosti na skoly v celom okoli sa mi neozvala ani jedna. Resp. odpisali, ze nemaju volne miesto. A uz je maj, takze s rozosielanim ziadosti meskas! Tak sup sup tento tyzden napisat ziadosti a poslat postou. A posli si aj na ZS, vzdy lepsie nejake miesto ako ziadne. Sleduj aj ponuky prace. Krajsky skolsky urad ma na svojej stranke vypisane volne miesta (je to dost zasite, treba sa v tej stranke povrtat). Vela stastia. Dufam, ze mas odbor, ktory skoly potrebuju. A v ziadosti nezabudni napisat nejake svoje uspechy ak mas ako SVOCky a ine sutaze.