Sexualne nepriťažlivosť, oslabenie sex. života

Príspevok v téme: Sexualne nepriťažlivosť, oslabenie sex. života
Liliana0

Prosim poraďte mi,začínam byť zúfala z toho.S priateľom som 3 a pol roka a v poslednej dobe teda už asi pol roka sexujeme len sem tam - t.j. raz - dva krat za mesiac, niekedy sa podari aj 4 krat za mesiac ale je to uplne slabe. Necitim vzrušenie, robim to len preto aby sme uplne nevynechavali sex z našho života a podľa mňa to cíti! cíti že už nie som tak vzrušená, nepostavia sa mi ani bradavky!!som rada keď na mňa zaveje chladny vanok a vtedy sa "zježim", málokedy zvlhnem, proste čisto nič.Neverila som, že to niekedy poviem ale nemam normálne chuť do života preto. Vždy som bola taka že sme sa v posteli nenudili, vždy som iniciovala buď oral a potom to už šlo, elektizovali nas už len dotyky tam dolu a teraz? on je unaveny, ja som unavena, prestali sme športovať(možno je to aj tym) mame ine problemy,(ja aj zdravotne) často sa hadame a ja rozmýšľam či nie je na príčine to že ho asi tak nemilujem ako kedysi. HAK neberiem. Neviem čo čakam že mi napíšete ale mam pocit že ma už nevzrušuje ako kedysi a bohužiaľ asi ani ja jeho.
Strašne sa mi nechce do milovani s ním a "kvapôčku lásky" som u neho cítila naposledy keď sme spolu začínali sexuálne žiť!
nemyslím si že spodná bielizeň pomôže ale dajte rady budem vďačná za všetke.
A strašne závidím keď čítam, že najeký muž napíše ako ho tá jeho rajcuje, aka je vlhka už len pri lízaní! a ako maju ich ženy chuť im ho ....

Liliana0

A slota, prvy krat som to zle pochopila, myslela som že narážaš na neveru.Väčšina chlapov to tak rieši to viem ale moj by si to nedovolil.Toto by neurobil.
A možno som v tom neznalá ale neviem o tom žeby sa chlap nemohol milovať so svojou ženou keď je v nepohode. Keď je vo veľkom strese tak ok beriem. Ale hadky? a take male ako mame my? priznávam sú síce malé ale na dennodennom poriadku ale on nepatrí k tým ktorý by sa preto tak trápili.

Liliana0

Slota netrep.
Nemusi byť každy chlap zviera.
Nehadam sa ja s nim ale navzajom.
A o jeho "zasobičke" hadam nemusim ani diskutovať.

Liliana0

často sa hádame, nemáme ideálny vzťah a ani nikdy takým nebol, sme strašne na vlas rovnaké povahy takže keď sa urazí jeden, urazí sa aj druhý. V našom vzťahu boli aj iné osoby. Vzťah je komplikovaný ale sex bol niekedy úplne krásny. Jedine pri milovaní si dokážeme povedať veľmi pekné slová (sem tam), aj to sa z milovania stal sex.
Som z toho hrozne podrážená. Aj teraz.
Ja vlastne už spádam do tej fázy, že si namýšľam že nie som pre neho už príťažlivá, krajšie už vyzerať nemôžem, viac sexy postavu už tiež nie. Takže neviem v čom je to. Ale dosť nam to kazí čas. Nikdy nemá ani jeden čas. A je to tak ako to majú mnohý. Keď ja chcem on nechce a keď on chce ja už nechcem.Ale vlastne sme nechceli už obaja dlho.

mercedes

liliana, hovoríš len o sexe, ani veta o vzťahu. Ako to vyzerá v tejto oblasti? Kedy ste sa naposledy len tak od srdca porozprávali, prechádzali sa po meste za ruky a vychutnávali to, že ste spolu? Ako často sa zdôverujete jeden druhému, čo práve prežívate, ako sa cítite? Byť s niekým šťastná neznamená len mať s ním dobrý sex. Naopak, ak máš dobrý vzťah, budeš s ním šťastná, aj keď nebudeš mať sex. Zamysli sa, či to nie je práve vidina sexu, čo vás už drží pri sebe.

anjelik

Lilianka, sex začína a končí v hlave. Keď si ty raz povieš, že na priateľa nemáš chuť, že ťa nevzrušuje, že ťa nepriťahuje, tak ťažko môžeš očakávať vášnivé milovanie z jeho strany a obrovské vzrušenie u seba.
Ak to chceš zmeniť, musíš začať u seba.. Ty sa musíš stať tou ženou, po ktorej bude túžiť. Na to ale nestačí kúpiť dráždivé prádielko, to musíš v sebe vytvoriť. Začni znovu cvičiť, začni sa viac o seba starať. Začni čítať trebárs nejaké erotické poviedky, poprípade nejaké porno, viem ja, čo ťa vzrušuje?? Tú sexualitu musíš mať znovu v sebe, to sa nerobí tak, že prídeš za priateľom a požiadaš ho, že chcem to a toto. Jasné, že je nervózny. Takéto požiadavky sa šeptajú do uška už pri milovaní a nie za kuchynským stolom večer po náročnom dni. ;o))) Začni u seba a uvidíš, či sa priateľ chytí...:o)

Slota

Ale ved to je normalna vec na zaciatku vstahu je neustali sex a potom uz prichadzaju ine priority.Vies zeny ktore chcu byt neustale obletovane a aby ich bavil sex tak musis kazdy rok ineho a bude to 100%

Liliana0

rozpravala ale on povedal že nevie čo s tym že časom keď budeme mať kľudnejšie obdobie sa to da do poriadku ale na 100% sa len tak z ničho nič nezačneme na seba sexualne tešiť! A on sa aj tak strašne uráža keď mu poviem čo by mi chybalo čo by som chcela ale ja som tak bez fantazie že ho od toho ušetrim.