Podme chudnut! Uz naozaj

Príspevok v téme: Podme chudnut! Uz naozaj
mariolka12

Ahojte uz dlhsie sa snazim schudnut ale pravda je taka, ze nemam dost discipliny a stale si vravim, ze ved toto si neodopriem a zacnem zas zajtra, ale uz dost!Rada by som, keby sme sa tu podporovali, chodim cvicit dvakrat do tyzdna zatial, a na veceru sa snazim jest bielkoviny+zelenina. Viem ze by som mala jest pravidelne cca. kazde 3hodiny ale to sa mi velmi nedari:/Tesim sa na Vase prispevky, cielom nie je schudnut rychlo!!

anjel411

ahoj ja som sa pred letom dala na program na nete -odkaz odstránený- a za 3 mesiace 10 kíl a keď som sa dostala na svoju vytúženú váhu tak potom som prešla na program udržania váhy čo sa mi zatiaľ darí a som s tým veľmi spokojná

maja05

AHojte mariolka a 43,

ja som si povedala,ze uz sa nejdem tak huzevnato trapit a bojovat o tu liniu. Davam si len pozor na to,aby som sa neprejedala a vecere sa snazim lahsie(hoci to nie su zeleninove a ani ovocne salaty) a viac sa hybem na prechadzkach s detmi.Zda sa,ze vaha pomalilinky ide dolu.Ale jem uz aj sladke,aj zmrzku si teraz dam,ked je tak horuco.Asi mi fakt tie prisne hladovky nejako uz nerezu.Takze dala som sa teraz na tento styl a dufam,ze hoci pomalilinky,ale ze to bude mat pozitivny efket v buducnosti.
Myslievam na vas,ako sa vam dari,tak sa pekne drzte aj nadalej,vidim,ze pekne na sebe pracujete.Pa,zatial a vela stastia!:-)

43

ahoj mariolka a samozrejme aj ostatne baby,čo s nami chudnu naozaj -:)
ja som sa rozbehla s tym bicyklovanim,našla som klub bab ,čo chudnu pomocou Norbiho ,tak mam kopec novych receptov aj skusenosti.
takže som spokojna, aj ked ta hmotnost ubuda už ovela pomalšie.citim sa oveľa lepšie a lahšie ako pred tym a to je myslim,že to najhlavnejšie.
len keby už tie teploty trochu klesli -:)

mariolka12

ahoooj 43..tak ako sa ti dari?ja som ted na tom detoxe ale dost teda porusujem...ale neva..snaha sa tiez ceni..teed xodim behavat, fitko som odlozila plus cvicim...ozvi sa mi ako sa dari..
maji tebe krasne leto:)

maja05

43,

tak ak je to z menzesu,tak neboooj,ja som to odsledovala u seba teraz 1.x(doteraz som ani len netusila,ze pri menze sa pribera),ale zarucene,presne to,co mi naskocilo na vahu pred menzou,presne 2d ni po jej skonceni,to aj slo dolu,ale nic viacAle som bola rada,ze to teda funguje,ze co sa naberie,tak aj vsetko zide a hned.:-)

Ja som sa rozhodla,ze nebudem uz drzat drastaky,fakt sa mi pacia lahke vecere(zeleninky so syrom,alebo maskom) a skusim jemne aj na tom orbitraku a uvidime.Myslim,ze slimacim tempom by to aj mohlo teoreticky zist.Dam vediet.Ale teraz fakt budem rozbehana.

Dakujem za pekne zelanie dovolenky a podobne aj Tebe a teiz aj Tebe mariolka,zelam krasne prazdniny.:-)

Vela stastia!:-)

43

Majka ,prajem krásne prazdniny a užite si leta.
ja som sa zobudila a mam 3kg na vyše,ide mi menzes,tak dufam,že je to len z toho,lebo asi zabalim aj norbiho potom -:)
ale nestresujem sa kvoli tomu,počkam si -:)
tak ešte raz :krásne leto!

maja05

ahojte!:-)

mariolka,
tie predsvadobne problemy vo vztahu su hadam dobrou pripravou na manzelstvo:-)tak hlavu hore a neboj,to sa poriesi a ak by to este malo taky vyhodny vedlajsi ucinok ako je zhodenie par kil,tak parada,no nie?:-)

43,
dakujem za vsetky rady pri chudnuti,

baby,zacinaju prazdniny a my budeme chodievat s detmi kade-tade na vyletiky,ku babke a tak,takze budem na nete uz len sporadicky,zelam vam i nam krasne prazdniny plne oddychu a nacerpania novych sil a ak by sa podarilo,tak aj zhodenie par kileciek tuciku:-)

Drzim vam obom palce!Majte sa!:-)

mariolka12

caute baby....o tom oleji s citreonom som pocula aj ja ale nejak to nerobim fakt to je take ucinne?
ja momentalne mam nejake trable v laske tak mi je smutno...tak mozno aj sxudnem dam vam vediet:)))jaj zivot je nanic kiez by bolo vsetko perfektne:(

maja05

43,tak to mas super vymyslene rano s tym olejom a chlebom!:-)))

hej a dik za dalsie tipy-to o tych kurcatach som nevedela ( a nad chybickami v nasom pravopise sa vobec netrap,preklepy su predsa uplne normalne:-) )

dnes som este teraz hore,lebo cosi musim dorobit,ale inac chodievam spat pred 22-hou,ale veru aj niekedy okolo 23.jedavam vecer,tak ako Ty o 6-7,ale ked som tak dlhsie hore,tak si dam to acidko biele,alebo nizkot.mlieko;
aj teraz popijam acidko a vodu-tak si to striedam

-inac prave som precitala novy prispevok tuto na fore-kukni si ak chces-"nemôzem schudnut natrvalo"-uff,tak ta baba je na tom s tym chudnutim este horsie ako ja
,ach natrapime sa my baby teda,uplne so vsetkym:-(

Dakujem Ti aj za to utvrdenie,z vecer mozem tie nizkot.bielk.to je moja zachrana,ja mam bielkoviny velmi rada:-)

-43,drz sa utekam si po robote,cauko:-)