Vypadávanie vlasov - vitamín

Príspevok v téme: Vypadávanie vlasov - vitamín
Bbiribbom

Ahojte.
Neviete aký vitamín kúpim v lekárni, ktorý by mi s tým pomohol ??

Mám len 16, no strašne mi vypadávajú vlasy.
Stále ich nosím v cope, a nikedy aj krepujem aby vyzerali hustejšie.
S rozpustenými sa ani neodvázim vyjst von :D radšej :D

A neviem o tom zeby to bolo dedičné.
Moze to byt aj z toho ze si ich niekedy krepujem ??

karamelka513

Cappilan - ja ho používam týždeň a už o niečo menej mi padajú vlasy tak som šťastná pretože som kvôli vypadávaniu vlasov už nie raz aj revala :D ja mam aj sampon, kondicioner a aktivator - ten je vlastne najdôlezitejsie... aj tu sa nachádza o tom fórum,, tam sa dozvieš o tom viac..

celestinka

aj mne zacali asi pred pol rokom velmi vypadavat vlasy. zacala som preto uzivat kapsule revalid. liecba by mala trvat tri mesiace. zatial ich uzivam mesiac a pol no este sa nedostavil ziadny vysledok, takze dufam, ze o ten mesiac/mesiac a pol budu moje vlasy take huste ako pred tym. mimochodom cez den normalne vypadne cca 100-150 vlasov.

Maros75

Vypadávanie vlasov patrí medzi časté prejavy akútneho lupusu. Vlasy vo zvýšenej mierne vypadávajú, zostávajú na hrebeni alebo poduške. Padanie vlasov môže mať aj ložiskovú formu, kedy vo vlasatej časti hlavy vznikajú belavé ložiská bezvlasej pokožky. Zriedkavo dochádza k difúznemu vypadaniu vlasov. Po potlačení aktivity ochorenia narastú nové vlasy. www.systemovylupus.sk

stylishfox

REVALID ! Šamponik, nič mi nezabralo iba tento šampon a dokonca nebolo nutné brať žiadne tabletky. Stojí okolo 8 E)UR v lekárni, vydrží dobré 4 mesiace a naozaj účinkuje :) Určite skús!
stylishfox.blogspot.com