Som zamilovaná?

kindervajkoo

U mňa to takto ide dokola už trištvrte roka.. :) Ja som do neho zalúbená, tým som si už teraz istá, ale on? To podľa mňa nevie ani on sám.. Najlepší kamaráti, kamaráti, ktorý sa bozkávajú a tak.. a furt dokola..

Nechcem tým povedať že sa mu máš teraz hodiť okolo krku alebo ho vyspovedať, len ťa varujem, aby si nedopadla jak ja :)

ShaulaThalit

Ja by som tomu na tvojom mieste dala voľný priebeh. Podľa môjho názoru je dostatočný signál toho, keď chlap povie žene: Akosi sme sa zamotali. Síce hej, zamotali, ale pokiaľ by chcel niečo viac, tak by sa neodvolával na zamotanie... ;-)

sewie

nechaj to zatial tak, netlac na pilu:) nechaj tzomu volny priebeh, uzivaj si. myslim si ze netreba vztahy hned definitovat a skatulkovat, nemusite si predsa povedat-3,4 a odteraz sme spolu a hura zmenme statusy na fB nech vsetci vidia:D ved sama uvidis ako sa to vyvinie....mna osobne vydesilo ked som sa s nieky bozkvala a on na mna vybafol-ooo tak to spolu teraz akoze chodime? skoro mi oci vyliezli a chcela som zdrhnut:) drzim palce!

M 25

no, taký je život .. chvílku možno potrvá, kým nájdeš tú spriaznenú dušu ..
tak na neho netlač .. aj ked potom nevidím dôvod sa s ním bozkávať, ked on vlastne nič iné , nič viac nechce ...

WERON666

Tiež pravda, len ja som sa ho už pýtala, a vravel mi, že sme sa akosi zamotali, ach jo vždy to tak je, že ked niekoho chceme nechce nas a kto chce nas zasa naopak..