podviedol ma

3nttt

ja chapem ze si s toho nestastna a smutna a chapem aj to ze sa nie kazdy vztah da ukoncit smahom ruky.ale pozri sa na to triezvo.tvoj drahy nieje ziadny anjel najsamlepsi na svete.je to hajzel. a to zdvoch dovodov.po 1. ta uplne hnusne podviedol (a je jedno ze si nemohla sexovat,mal to riesit s tebou,nie s nejakou inou...) a po 2. ked uz si nevie vtaka udrzat v gatach tak si davam pozor.nejde len o tehotenstvo,ale mohol chytit barsjaku pliagu, ktoru okrem mohol preniest este aj na teba. je to kus .....

m,mlk

Maoam, hej, ale aj tak si myslím, že zvíťazí hlúposť s víziou toho, že sa On predsa len zmení a po svadbe budú šťastná rodinka. Však, emma18?
Snáď sa mýlim a odhodíš ružové okuliare a po pár rokoch toto celé budeš považovať len za nevydarenú, a hlavne uzavretú, kapitolu svojho života.

Maoam

myslim, ze dostala velmi dobre rady a pohlad na vec

je len na nej, co a ci si z toho vyberie

ak ma stipku aktivneho rozumu v hlave a pud sebazachovy, tak snad mozno to dopadne dobre :-/

m,mlk

och, teraz už sa musím smiať.. ale ďalšia fáza obrany toho tvojho, je nadávať na tú ženskú, že je to špina. :) On proste nechcel, to je jasná vec :)
Má zmysel ti vôbec niečo radiť? Z objektívnejšieho pohľadu nezainteresovaných ľudí? Keď ty máš ten svoj naivný pohľad na vec.

3nttt

je to spina ktora hlada chlapa aby ju zivil aj jej dalsie dve velke decka --- no hlavne ze tvoj drahy je uplny chudacik ktory bol zatiahnuty do tejto spinavej hry. mala by si mu zaplatit nejaku stetku ako odskodne...kks.
inak som strasne zvedava ked budes tehotna a nebudete (mozno aj par mesiacov) sexovat, co chalan spravi.

Maoam

3ntt - viem :-/

nechapem hlupost niektorych zien, co uz

a to som sama tiez kedysi bola pekne naivna, ale toto je moc

emma18

:( cakala som nieco viac pozitivne, ale asi mate pravdu... myslela som ze casom sa to zlepsi ale je to len horsie a horsie...

Maoam

je naivna a neuvedomuje si fakty

takychto je strasne vela zien

a potom placu, ked pridu deti, dlhy, milenky a ony nakoniec ostanu na vsetko samy

hold - kazdy ma moznost slobodnej volby

a zasa nema 18

M 25

mám pocit,že si trošku serieš do úst, sorry za výraz ...
raz ho obhajuješ, raz na neho nadávaš ..

dám ti radu: Skonči s ním, lebo sa psychicky zrútiš časom ..

toť vsjo .. držím palce..