Môžem snim spavať?

gregor

wreck - ja viem je to komické pomenivanie ale tak ja som za každú srandu. Už si to viem predstaviť. Lucia toto je lulu, lulu toto je Lucia :D šúlam sa na zemi

gregor

Prikláňam sa k názoru dobrej víli, aj keď musím povedať, že v 15stich už "lulu" funguje normálne, veď som mal 15 a viem kedy som bol "ready" :)

bingham

Dobra vila...a z akeho ked nie chlapskeho hladiska mam na to pozerat ???? :))...a asi ta dojmem..., lebo prave so starsimi sa dalo dobre vrznut :)...a vobec by mi to nerobilo problem keby moja buduca zena mala vztah s mladsimi...nechapem ved je to ulne normalne - to ako keby som mal odsudzovat baby co ako 17 rocne mali vztah s 28 rocnymi... :))

ale jasne kazdy ma na to iny nazor, len ma prekvapilo tvoje pohorsenie :P...

dobra vila

Maoam - :DDD, ok, ok, ked vravis :)

Binghi-ale zas rozpravas ako chlap! Vravim, nie z chalanovho hladiska sa na to pozeraj! Vsak jasne, ze mladym kuriatkam sa pacia atraktivne starsie sliepocky! Chapeme sa a je to normalne. A s fyzickym hladiskom to nema nic... A to ked si behal za tymi 20+ babami, mi nepovedz, ze ti dali aj vrznut, lebo ma to dojme neskutocne :). Predsa len 15rocny a ona 19rocna? Vsak vravim, ucitelka sexu (ja ju nechcem poucat a vonkoncom zranovat, ale ked to sem verejne postla, tak nech rata s tym, ze nie kazdy to podporuje)...ale s tym nech rata, ze chlapec si usta pusti na plne vrata, to tym chodim, cena za radodajnost >:D.
A nemaj ma tu za puritanku za to, ze mam urcite zasady...Mimo toho, ja proste neverim, ze s nim chodi 2 roky, od 13tich...tak to uz fakt o niecom svedci. Je to i tak cele vymyslene, aj ked verim, ze je fura takychto... A tebe by, binghi, nevadilo, keby si sa raz ozenil a vedel by si, ze tvoju zenu opichavali pubertiaci? Vlastne je jedno, ci pubertiaci a ci nie...Ze bola, ludovo povedane, ľahko k máni...Ma neser, lebo dostanes 5 a 20.

bingham

Dobra vila...ale ja nechapem kde je problem !!! :)))

a co ked ma 15...ja som v 16 fyzicky vyzeral na starsie a chodil som za babami co mali cez 20 rokov...a akoze boli pedofilky ???...ved to je uplna hovadina

boze.. pises ako nejaka pohorsena starsia teta...a to si mlada baba :P

Maoam

no stat mu stoji uz urcite :D

ja to tiez povazujem za mierne 'cez', no ale co uz no :DD

nech si to uziju :D

ale od 13ky, to je fakt moc ;D