Prerábanie bakalárky 7 dní pred odovzdaním

Príspevok v téme: Prerábanie bakalárky 7 dní pred odovzdaním
winki

Ahotje tak dnes mi školiteľ od piky zmenil celú bakalárku. Neviem čo mám robiť, najradšej by som sa na to celé vysrala. Mala som to už raz od neho opravené jeho poznámky som brala do uvahy a upravila prácu podla toho následne nato u neho opravená bakalárka ležala dva týždne dnes sa uráčil a všetko čo bolo doteraz ok mi zrušil. Ja fakt neviem čo mám robiť.

youki

stale trvam na tom, ze je este dost casu, len to netreba dopredu vzdat :).
Keby si vedela co som ja prezil pri bakalarke, tak by si mala iny postoj - ale asi to nechces vediet (ale mozme sa aj pretekat, kto mal tazsie podmienky). Ked to dopredu oznacis sa nemozne, nemozes to spravit.

Knihy najdes aj na internete - u nas bola poziadavka aspon 2 zahranicne knihy vydane posledny rok a aj to som nasiel.
netreba vypisovat po forach ale hladat :)

Prinajhorsom odovzdas povodnu verziu alebo len mierne upravenu (urob si zalohu) a povies ze si nestihla viac. Ved aj skolitelovi asi nebude jedno, ci prejdes alebo nie.

youki

Neviem ako u vas, ale u nas mohol skolitel len radit a odporucat.
Aj tak ked odpocitam 2 dni na viazanie a tlacenie, tak mas este kopu casu. Su skoly (ako napr. ta moja), kde som este musel okrem pisomnej casti spravit program, napisat pouzivatelsku prirucku, instalacnu prirucku, licenciu k pouzivaniu .... a to vsetko za plneho semestra (7 hodin v skole denne)
takze nie si na tom az tak zle :)