Výchovné facky v puberte

Príspevok v téme: Výchovné facky v puberte
Monka1

Mama má vo zvyku mi pri afekte jednu streliť a to niesom žiadne dieťa ale študentka strednej školy! Chcem sa len opýtať ako je to u vás rodičov alebo detí s výchovnými fackami. Ja si osobne myslím že to nič nerieši ale naopak situáciu zhoršuje a u mňa teda vyvoláva tie najhoršie myšlienky a plač. Ako ďalej konať?

arman

blbosti, ziadna facka v affekte nieje dobra.
Matka nieco nezvlada a vyuziva svoju dominanciu. Nema ta co fackat, je to jej blbost. V podstate ta bije za svoju blbost.

Postav sa jej co najskor, inak s tym budes mat problem aj v zivote. Zivot ti bude davat rovnake facky na kazdom kroku.

3nttt

ja som v puberte tiez sem tam schytala.ale ked si spiatocne spomeniem ako to so mnou plieskalo, tak sa divim ze tych facanov nebolo viac.

george303

Tu facku ber ako dokaz toho ako ta miluje a zalezi jej natebe a boji sa oteba...
Aj moja mama mala par pokusov dat mi facku ale to uz som bol o hlavu vysi odnej a dost mohutnej postavy takze som nato ani nereagoval a iba som sa usmial a richlo pochopila ze tadialto cesta nevedie ...

Loveme

Zalezi od toho co urobis, ale v zasade nie som zastancom faciek. Je rozdiel ked spravis nieco VELMI ZLE a ked mas pri hadke s mamou ine nazory ako ona. Porozpravaj sa s nou, a vysvetli jej, ze nie si male decko, ktore je tu ako fackovaci panak vzdy, ked mamu chyti afekt. Verim, ze uz si na takej urovni, aby si ju do tychto stavov neprivadzala.