Kolko casu kym sa dostat z rozchodu?

Príspevok v téme: Kolko casu kym sa dostat z rozchodu?
zvedavicaaa

Ahojte, kolko casu vam trvalo dostat sa z rozchodu? ja robim vsetko co treba, zasypavam sa s pracou, vo volnom case "oddychujem" aktivne, sama som jedine ked si lahinam spat. stale som s niekym, naozaj sa snazim no aj tak som akoby duchom nepritomna a myslienky mi stale behaju do mojho predosleho vztahu. najhorsie je zaspat a tak isto sa stale v noci budim a myslim na to, ako mi chyba potom som v noci hore aj zo 3 hodiny. ved to nie je v poriadku hadam? stale rozmyslam, ci mu zacnem chybat, tuzim po tom, predstavujem si to aj ked on je uz s inou. uz je to 2 mesiace a mne to pripada, ze som na tom hosrie a nie lepsie. ani neviem preco to sem pisem, len som mala taku potrebu sa vykecat kedze v mojom okoli hram formu ako som v pohode.

Tomas12345

Comipomohlo :

Zivot sa žije preto aby človek robil to čo ho baví. Je desiatka vecí ktore cloveku mozu robit radost ? Naozaj si nevies najst ziadnu vec ktorá by ti spravila radost ? Namiesto toho sa neustále utápaš kvôli nejakemu hlupemu partnerskému vzťahu. Spamätaj sa.

daniela2

záleží od okolností. Keď sa z ničoho nič rozíde on, je to ťažšie, aj rok, keď sa rozchádzaš Ty, pár víkendov, pár mesiacov, keď na neho myslíš, ale vieš presne príčinu... takže sa presviedčaš, že je to tak lepšie... alebo fáza, keď sa zahltíš niečím, aby si nemusela na neho myslieť. Ja som sa vtedy stala závislou od posilovne, pred odchodom do práce posilka ráno, sprcha, práca, posilka, aby som bola tak unavená telesne, aby som nevládala rozmýšľať a aby som vedela spať. A pritom sú to domáce pohyby, ktoré automaticky robím, ako som sa to naučila pri ňom, pričom ma oberal o moje ja: robím si kávu, dávam si pod ňu tanierik....lebo on ma okríkol, že ani kávu neviem podať... tak potom ten tanierik spod šálky vyberiem, umyjem a odložím, lebo - just tam nebude..a do kuchyne kúpim just pestrofarebný obrus a nie jednofarebný a nebude mi mať kto vyčítať môj nevkus, a či zamkýnam byt, a keď poviem, že som zamkla, neverí, ide to skontrolovať....tak po sebe neskontrolujem, keď viem, že som zamkla, a vrkoč mám just nabok a nie v strede a just si dám šaty, ktoré povedal, že sa mi nehodia, a sukňu, v ktorej som podľa neho vyzerala ako ****. Celý môj štýl, v čom som sa cítila fajn, a on mi to zakázal nosiť, že je to vrchol nevkusu. chcem. A vlasy si zafarbím na červeno, lebo to neznášal. K rodičom idem, kedy sa mi zachce, nie keď mi to on dovolí. A keď mi vypisuje, ako sa zmení, že mám prepáčiť, on netušil, že mi tak ubližuje....a čo počas vzťahu? Bol hluchý a slepý. Dosť a dosť a dosť!

Comipomohlo

Rozmyslaj - je mi to uplne jedno ak som aj nieco chytil. Mam to uplne na haku. Uz mi na mne nezalezi. Zijem zo dna na den, ale aspon necitim bolest z rozchodu. Viem, ze existuju aj dobre baby, ale ja si uz taku pravdepodobne nikdy nenajdem a po tych skusenostiach by som mal obrovsky problem nejakej verit a zalubit sa do nej. Uz by som nezniesol tu bolest. A aj tak sa mi nechce zit, nemam dovod, naco aj? Z roboty domov a rano zas. Naco je to tu dobre? A po tych slapkach, ktore ma aj tak omrzeli by som sa nevedel pozriet slusnej babe do oci. Zvazujem nieco, kde by som o sebe nerozhodoval ja, nejake uzavrete spolocenstvo, kde mi budu hovorit, co mam robit, nech sa mi uplne vypne a vymyje mozog. Asi iba tak dikazem zit dalej bez zmyslu zivota. Zeny, nehrajte sa s citmi chlapov, na mne vidite, ako to moze skoncit.

rozmyslaj

Nick Comipomohlo
na tvojom mieste si dam urobit testy na pohlav. choroby, urcite si od tych kuri*v nieco chytil!!!
A to ze ta nechala jedna neobvinuj vsetky zeny!!!

Comipomohlo

Mna tiez nechala baba, tak som mal chut sa zabit, ale jej som sa tym nevyhrazal, lebo som nechcel, aby bola so mnou zo sucitu. Po rozchode ma to bolelo ako svicka, nespla som, nejedol, tak som si zaplatil prostitutku a poriadne bez citu sim ju... potom dalsiu a dalsiu a asi ked som ich vytr... 7, tak mi to preslo. Uz nemam city a nikdy uz nechcem a uz neverim zenam. Dovod rozchodu, vraj som prilis dobry, nuz teraz sa zo mna stala poriadna SVlNA...

Tom797

...este dodam,netvrdim ze aj u teba to bude trvat tak dlho. Len vedz ze je v poriadku ak nebudes uplne ok ani po 6 mesiaoch/ roku a podobne. Co sa tyka tej nespavosti a neustalemu vracaniu sa myslienkami k staremu vztahu, u mna to bolo prve mesiace podobne ale uvidis sama ze casom to bude lepsie. A podobne ako ty som sa asi po mesiaci zacal navonok tvarit ze ma to netrapi. Myslel som si ze pokial sa ako chlap budem nadalej opustat priatelov a rodinu tym budem len otravovat. Spätne mi to uz nepride ako najlepsi napad, clovek to v sebe len zbytocne dusi. Ak mozes najdi si kamaratku alebo niekoho z rodiny komu sa mozes vykecat, ked budes mat horsi den

Tom797

U kazdeho je to asi ine, zalezi od situacia, povahy atd. Mna priatelka/snubenica po 5 rocnom vztahu nechala kvoli kolegovi v praci. Vyrovnavam sa s tym viacmenej dodnes...vo februari to budu 2 roky. Venoval som sa konickom, praci, dost cestoval ale pomohlo mi to len ciastocne. Spoznat niekoho noveho sa mi za ten cas nepodarilo, mam 30 + a vacsina dobrych zien v mojom veku uz je zial zadana....ale treba ist v zivote dalej, nic ine nam neostava : )

mika175

ja som na tom podobne... sme spolu skoro tri roky... robime v jednej firme a ja som strasne ziarliva... vzdy ked vidim ako sa s niekym bavi ide ma roztrhnut... vzdy sa pohadame udobrime... a teraz to vyzera inak... vyzera to na definitvny koniec... a ja neviem co s tym... tiez mam pocit ze som jedina kto sa takto hlupo chova... a chapem ze je nahnevany, ale nechape ze potrebujem podporu... ani neviem ci spolu sme alebo nie

alexiara

Ťažko povedať. Kadžý to prežíva inak. Hlavne si treba ubvedomiť , že to trvá dlhšie tým, čo dostali kopačky