Otázky na RNG

Príspevok v téme: Otázky na RNG
SPIRYDION

Z dôvodu nízkej hladiny trombocytov odporúča hematológ 23 ročnému ináč aktívnému a zdravému mužovi odstrániť slezinu...PROSIM Vás o poskytnutie čo najväčšieho množstva informácií k tomuto problému a tiež o možnosti odstránenia sleziny laparoskopickou formou,teda kde s tým má chirurgia na Slovensku najlepšie výsledky...ZA POROZUMENIE DAKUJEM.

RNG

Ja radim enzymiy v izolovanej forme, ako potravinove doplnky.Obsahy enzymov v potrave su dost male.
Na potravinove alergie su antihistaminicke enzymy, ktore casto pomozu. Alebo ine enzymy, ktore menovane jedla pomozu stravit, takze nesposobia alergie.

damme

RNG

V téme histaminova intolerancia radís enzymy - cize pokial dobre viem, tak to su: mlada zelenina, zeleninove stavy, zrele ovocie a psenicne klicky, vsetko hlavne v surovom stave. OK, ale co v tom pripade, ked mam alergiu zo zeleniny - paradajka, z ovocia - citrusy, jablko, ribezle, jahody....o klickoch zatial nic neviem...??
........................................

Co by si poradil v prípade, ze chcem pribrat, ale z vecí z ktorych sa pribera, tak na tie som väcsinou alergicky alebo intolerantny - ryby, vajicka: akné.....mlieko: dávenie a tazke travenie,....tvaroh: prehana ma po nom.

Dakujem za odpovede.

RNG

Nie, pokial viem.
Tie rozne latky v protiparazitickej kure nicia dospele parazity, ich vyvojove formy a dokonca aj vajicka roznych, pripadne aj niektore cysty, ale to uz je tazsie.

RNG

V kapsuliach protokolu dr Huldy Clark su pomlete susene listky paliny. tierz v inych kapsuliach su pomlete klinceky(tj susene, podla moznosti nie stare, vyprchane)
"Colon flush" akoze vyplach hrubeho creva?
Nuz parazitov je hromada, v crevach su len niektore ploche cervy, ine su v roznych organoch, svaloch atd. Dokonca cysty sa mozu nachadzat aj v mozgu a obcas aj v ociach(napr pri toxoplazmoze). Preto treba tie vsetky tri zlozky a v presnom rezime brania, nie len tak hala-bala.

sots

dik RNG, ale nic co by som nevedela si mi nenapisal.

tak sa opytam inak:

- ma caj z paliny taky ucinok ako keby beriem pomlety prasok? staci pomliet ten sypany caj?

- mozu byt klinceky aj susene?

- a tvoj nazor na colon flush?

diky.

RNG

Nuz protokol dr Huldy clark obsahuje 3 zlozky, nielen palinu a klinceky, ale aj vytazok zo zelenych supiek oresaka.
Nazov palina je pre to ze pali, jeho anglicky nazov wormwood je preto ze odcervuje(worm=cervik). Takze sa samozrejme dava do kapsul, ktore sa daju bez palenia prehltnut.
Na navod ako to brat pozri napr na produkt kanadskej firmy NAP, najdes ho napr na swansonvitamins.com pod nazvom "20 day parasite kit" kde uvadzaju mnozstva aj presny rozvrh podla dr Huldy Clark.

sots

Ahoj RNG,

chcela som sa spytat na protokol Hulda Clark. Chcem si nieco take vyrobit doma.

- snazila som sa pit caj z tej paliny, ale to je tak horke, ze to sa neda a ani neviem ci to je vlastne tak ucinne...

- klinceky maju byt fresh, ale viem zohnat len susene, je to ok?

- black walnut mam tinkturu, doma robenu, to by malo byt v pohode.

- Mam teda sypany caj wormwood a klinceky susene. planujem to rozomeliet na prasok. zaujimal by ma tvoj nazor ci to bude efektivne? v akom pomere ich namliet?

- a ako to brat? lebo som nezohnala prazdne tobolky, ze by som to brala ako kapsule.

- vynici to aj parazity v oku alebo v organoch, proste inde ako v crevach?

- a na zaver: colon flush ma vplyv na parazity?

diky moc.