ja a brat - kto je zlý?

Príspevok v téme: ja a brat - kto je zlý?
kailla

možno si budete myslieť že som egoistka, ale malá hlupaňa,ale už to neviem vydržať.mam 18, môj brat 28. v podstate od malička, sme si stále robili zlosť, on mne ja jemu..ako stále. ale u nás to bolo až prílíš. je môj brat, mám ho rada. ale posledných 5 rokov,je dosť zlých. bol v slovisku , niečo bral,alebo niekto mu niečo dal, sam nevie čo, a ma psychicke problemy, dodnes. najnovšie je z neho silný, až presilnýý kresťan. a tu nastal najväčší problem. trpía moji rodičia, aj jeho snubenica. strašne rád si prezerá cudzie veci, kontroluje každého, všetko komentuje, samozrejme, všetko pozitívne so svojou vierou. samozrejme, ak si niečo zoberie, a ja mu to vykričím, povie mi , že som nervák, a že ak človek neodpúšťa, pomaly sa dostáva do vlastných problémov. ale ak zoberieme my jemu, dobre že nevyskočí z kože. a najhoršie je , čo ma najviac štve, že sa spáva uplne inak, ako sme súrodenci boli vychovaní ( pri stolovaní ) je mu jedno že my ostatní tiež jeme, on si v kľude ..viete čo asi, nechcem to ani písať, a ako obranu použije že je človek,a že je to normálne. ja už neviem, čo čobiť. pred rokom sme sa tak kruto pohádali, že mi povedal, že keď som sa narodila, všetko sa pokazilo. že ovplyvňujem rodičov, že som rozmaznaná. potom sa mi ospravedlnil, ale zobralo ma to..aj keď som sa ppohádala s mamkou, a zamkla sa do izby, a asi po pol hodine otvorila, vtrhol mi do izby, vybral kľúč a vyhodil von oknom ešte do snehu. a pritom ani slovo som mu nepovedala..už ho nedokážem vystáááť!! čo robiť? aj teraz, je doma, počujem jeho hlaas,a už len čakám kedy ma čo nahnevá..

3nttt

ono vela robi aj vekovy rozdiel. tvoj brat je strasi o 10 s coho vyplyva ze si pre neho len "pubertacka".a budes pre neho zrejme pokym sa neodstahuje.potom to uz bude urcite lepsie :)

kafe

Všimla som si to vo viacerých súrodeneckých vzťahoch - že sú k sebe dosť hnusný, pokiaľ žijú pod jednou strechou. Akonáhle idú od seba, ten vzťah je ukážkovo krásny. Tak možno to bude i váš prípad. Teš sa, keď on alebo ty odídete z domu.

3nttt

ja som sa z mojim bratom tiez isla zozrat.medzi nami bol vekovy rozdiel 7 rokov. a trvalo to do mojich 23 rokov. potom sa odstahoval a teraz sa ideme zo seba po.... :) pred tym sme si nevedeli prist na meno a teraz sa vzdy na neho tessim :) ked pojdete od seba tak sa vsetko zlepsi.

jankaaaaaaaaa

je psychicky chory a mal by sa liecit na psychiatrii ale to si musi sam uvedomit, lebo nikto ho tam nasilu nedostanr

fero11111

len pretrpiet pockat na jeho svadbu a bude klud a pokoj ked toto nevidi jeho snubenica klobuk dole pred nou ... cas lieci